LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumim Sorin pentru vizita,ye mai asteptam cu mare drag
    Sh ce sa zic ff masinutza,asa da eu unul pot spune ca mia placut

Comment

• Ma bucur ca am vazut PSS-ul live si ca am putut sa te ajut!

Si te mai asteptam cu mare placere!
      Last edited by Madalinul; 14 November 2011, 16:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da Gelu iti zic ce`ai esti nebun la asemenea valori mai scot si io un ban gramada pe criza asta ) ...

pacat ca nu ai venit mumu ca a fost frumos si acum mi`a ramas gandu la clatitele alea
        A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Acum Logan Club Giurgiu si pe Facebook! Deocamdata sarac in poze, dar avem poze cu PSS!

Comment

• am dat si like gata ...urat ca nu ne putem eticheta )
            A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Acum se pot eticheta fotografiile pe facebook!

Comment

• asa e mai bine :d ...acum mai trebuie populata pagina ;))
                A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Asa este si sa mai strangem poze de la intalniri cu cat mai multe masini!

Comment

• eeh asta ramane de vazut pe parcurs ...o sa fie mai greu dar merge si asa
                    A Fost Odata! .sigpic

Comment

• propun sa mutam intalnirea sambata pe la 4 in centru, in fata la valah (in triunghi) ca poate asa mai atragem atentia mai multor loganistini daca vad mai multi "golani" la un loc....ca slava domnului sunt la logani in giurgiu...

Comment

• De acord cu goe... duminica sa pleci de acasa... a aiurea rau. Sambata cred ca toata lumea e disponibila

Comment

• hai sa facem mai multa reclama ca ma gandesc ca poate nu stie lumea de aceste intalniri, sa facem niste stikere sa se prinda lumea ce este cand vad un grup de oameni in jurul a catorva logani.... sa inceapa campania de inmultire...

Comment

• vezi goe daca te duceai la intanlirile bucurestene nu ai de unde sa stii ca eu si cu veveritoi care nu prea mai are activitate am impartit stickere ... fugea lumea de noi ca dracu de tamaie(scuzati expresia)... in Giurgiu lumea e prea "emancipata" ca sa poate lua parte la astfel de activitati... sper ca ai inteles

Comment

• mi se pare OK sambata la 4 ...
                              A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Dati drumul la masina de vot.Sa nu ne adunam in mai multe locatii pe urma.Si un mare anunt dupa votare sa stie lumea unde sa vina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google