LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa venim cati mai multi la intalnire azi si hotaram care ce si cum aduc si yo un prieten cu un golan...o sa se inscrie si el

Comment

• Asa mai merge rob3rttt.Da sa faca o cerere mai intai.La cati suntem numai avem loc in parcare.

Comment

• Asa e sa nu ramanem fara locuri de parcare!

Comment

• #Sambata ora 16:00 in fata la VALAH :

Lista cu cei prezenti:

1. alexynho
          2. maestrupiersic (80%)
          3. roberttt
          4. goe_64
          5. Madalinul
          6.
          7.
          8.

@vev3rit01 - nu venim sa ne intrecem la cine aduce ;) ..mai bine zii daca vii sau nu la 4 lasa concurenta ...concurenta trebuie sa fie intre cluburi nu intre noi :-j

@mihai - incearca sa numai faci iar comentarii inutile ca data trecuta ca numai trec cu vederea ;) valabil si pentru tine daca tot te agiti aici macar fa cu rost :-@
          A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Frumoasa intalnire.rob3rttt ce "monstru" ti-a zgariat masina in spate?alexynho nu ti-ai iesit din mana.Inca faci poze bune.Te-a "antrenat" bine gelu.

Comment

• Intalnire TRIUNGHI

Si de la mine cateva poze!
              1 (1).jpg1 (2).jpg1 (3).jpg1 (4).jpg1 (5).jpg1 (6).jpg1 (7).jpg1 (8).jpg1 (9).jpg1 (10).jpg1 (11).jpg

Comment

• multumim pufosu ...da poi adevaru e ca ma pricep la poze mai bine ca la masini )) cum sa nu`mi iasa mie ...i`m the best!
                A Fost Odata! .sigpic

Comment

• imi place ce vad .Ati schimbat si ora, si ziua, si locatia.Mobilizare maxima, baieti,mai multa implicare si totul o sa din ce in ce mai bine. Semintele, sucul si voia buna sa nu va lipseasca .
                  Bafta multa

Comment

• trebuia sa ma cenzurati pe mn in poze ca nu sunt fotogenic

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                      imi place ce vad .Ati schimbat si ora, si ziua, si locatia.Mobilizare maxima, baieti,mai multa implicare si totul o sa din ce in ce mai bine. Semintele, sucul si voia buna sa nu va lipseasca .
                      Bafta multa
                      Ce sa facem, tinem si noi cont de parerile celor mai cu experienta!

Comment

• Originally posted by goe_64 View Post
                        trebuia sa ma cenzurati pe mn in poze ca nu sunt fotogenic
                        Hai Goe numai fii asa modest ce naibii ) ...cu totii am aparut pe acolo ...daca tot apar masinutzele , din intamplare au iesit si soferii
                        A Fost Odata! .sigpic

Comment

• cele mai tari jante cu anvelope de iarna )))
                          Attached Files

Comment

• LOL ce tare )) ...astea da anvelope de iarna ....sunt si ECO ) ce sa mai e bun propietarul )) ... trebuia sa comand si io la fel ca ieseam mai ieftin
                            A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Originally posted by pufosu View Post
                              Frumoasa intalnire.rob3rttt ce "monstru" ti-a zgariat masina in spate?alexynho nu ti-ai iesit din mana.Inca faci poze bune.Te-a "antrenat" bine gelu.
                              am fost atunci la drift grand prix of romania si mi-am luat un monster energy si mi-a dat un abtipild bonus oricum o sa-l dau jos de acolo...o sa fac un desen legat de joker cv...sa vad

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google