LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu nu promit nik pt sambata! )

Comment

• alexynho te trecem motivat.Se baga cineva pentru sambata.

Comment

• salut pufosu cred ca sambata iar vin decat veteranii ((eu sh pufosu)) ca sh in alte dati

Comment

• auzi si tu veteranii ) hai ca esti comic mihai ...vii si tu odata la luna si te numesti "veteran" :-j ...

@pufosu - mersi o sa aduc scutire )
          A Fost Odata! .sigpic

Comment

• in principiu sambata ajung si eu...

Comment

• daca sh eu vin odata la luna (mai bine ma impusc) fata de altii eu am venit app mereu ca nam venit sambata ca am fost la tara .............
              fara suparare da nu e asa....

Comment

• si cine te retzine sa te impusti ? ) ...mare paguba nu e :-?? ...vrei sa`ti dau pistolu meu de servici ? )

fara suparare nu se supara nimeni ... :-@
                A Fost Odata! .sigpic

Comment

• zauuuuu
                  buna gluma asta pacat ca nu rade nimeni

Comment

• Ba... ce-aveti? ati uitat ca-s veteran pe forum? voi vreti sa aveti dunga rosie?)

Comment

• hai sa nu aruncam cu noroi unii in altii ca tind sa cred ca nu punem botu' la orice ironie sau gluma... si eu ar trebui sa ma supar mihai pe tn ca eu ma incadrez in categoria "altii" dar am avut motivele mele si nu dau explicatii nimanui pt ce fac...dar nici nu ma supar...asa ca hai sa ne gandim mai bine la o activitate sa ne mai incalzim la intalniri (pana da zapada) ca nu e combinatie...

astept propuneri...

Comment

• Un fotbal ceva? Aici pe balanoaiei la puscarie pe acel teren de fotbal... e mai mare ca unul sitetic, nici nu dai bani(nu car fi prea mult) si conditiile de joc sunt acceptabile. Avem si porti cu un fel de plasa. Zic si eu..

Comment

• da tu crezi ca o sa vina atata lume???))) data trecuta am fost 4....

Comment

• N-are nimic .... am si eu prieteni destui care joaca foarte des acolo. Daca mergem chiar la ora aceea mai mult ca sigur sunt acolo. Facem si noi in fotbal sa mai dam jos din burti ca prea ne-am ingrasat unii din noi(adica eu). Eu sunt cel mai mare din club... cat toti la un loc

Comment

• sa vedem intai cati ne strangem...

Comment

• Pe forum e din ce in ce mai multa activitate... daca ar fi asa si la intalniri... pfoaa ce bine am duce-o )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google