LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa da ....
    sa mai dus o intalnire
    facem ceva de 1 decembrie o "defilare cv"

Comment

• sa mai dus si sambata asta :> ...vad ca a venit si prietenul tau roberttt ;) sai spui sa intre p forum daca poate :P ...
      A Fost Odata! .sigpic

Comment

• i-am zis...a zis k si-a facut si el... :-?? nici nu stiu cum e trecut.. nu am vb cu el..

Comment

• nu face nimic ai timp sa vb :P ... nu e panica! )
          A Fost Odata! .sigpic

Comment

• alexynho sa vii cu scutirea si cu unul din parinti care sa ne confirme ca ai fost la munca Altfel te trec nemotivat.

Comment

• De doua trei zile ma tot uit la semnatura lui. Ai scris cumva acolo by mine si eu nu am vazut?? Pai asa ne fu' vorba?? Imi folosesti pozele ca semnatura fara sa imi ceri voie?? Saptamana care vine te prezinti cu ambii parinti si ai si nota scazuta la purtare... SAH-MAT)

Comment

• Mi-am facut si eu cont , salut la toti

Comment

• Ooooo lume noua si pe forum. Salut Bogdan si bine ai venit printre forumisti.

Comment

• saltuare si bun venit bogdane_zen

@pufosu - off scutire nu am cum sa iau ca e doctoru plecat in concediu si nu vine prea curand )) iar parintii sunt plecati in vietnam nam cum :-spare rau

@maestrupiersic - ia mai taci cu ce tot vorbesti de semnatura si poze ..iar ai baut cherosen ? )
                    A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Sa veau eu kerosen zici?

nu stie cum sa scape de SAH-MAT!!!!!

Comment

• poi vad ca tot aberezi aici ...minti mai rau ca pinokio ) vezi ca nu e frumos
                        A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Cumpar cauciucuri de vara! Ofer maxim 1000 lei pe toate patru. Cauciucurile vreau sa fie foarte foarte foarte foarte uzate! Astept oferte

Comment

• iti dateam io o oferta de nu o puteai duce ...pare rau stocu sa epuizat numai avem ) revino cu alta ocazie )
                            A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Scump domne scump!! La LIDL era mai ieftin

Comment

• defapt nu e LIDL ...e KAUFLAND ieftin si bun! ) ... nu ai nimerito p`asta >
                                A Fost Odata! .sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google