If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LOGAN CLUB GIURGIU organizeaza o ieseala la padure, la un gratar, ne vom cumoaste mai bine, mancare, bautura etc.
Fiecare membru poate veni cu sotia, amanta, prietena, copilasi, pisica, catelul, hamsterul si alte animale domestice )
Suma va fi una modica si va fi calculata in functie de cererile si dorintele fiecaruia dintre membrii prezenti. Eu zic ca 10 lei ar fi oke, insa asteptam si celelalte pareri.
Propuneti voi padurea si ora de plecare !
IESEALA VA AVEA LOC PE 10.04.2011 (duminica).
Veselieeeeeeeeee maximaaaaaaa !
daaaa super tareeeee padureee , gratar
daca sunt liber poate vin si io da sa fie lume normal
poi cred ca la Balanoaia ar fii cel mai bine pareream mea acum ce ziceti si voi alte pareri
daca sunt liber poate vin si io da sa fie lume normal
poi cred ca la Balanoaia ar fii cel mai bine pareream mea acum ce ziceti si voi alte pareri
mai conteaza sa ne distram si sa ne simtem bine
VAND STATIE + Subwoofer Magnat Edition T30+ CABLAJ
EU AM DAT 900.00 RON ACUM 4 LUNI IL DAU CU 500 RON COMPLET
Subwoofer Magnat Edition T30
subwoofer auto in incinta tub bass-reflex
diametru difuzor 30 cm
putere: 300W RMS (1200W max)
impedanta 4 ohmi
raspuns in frecventa 19 - 200 Hz
SPL 95 dB
greutate: 8,5 Kg
dimensiuni (W x L) 340/730 mm
Amplificator Magnat Edition TWO Limited
amplificator stereo, 2 canale
putere:
4 ohmi, stereo: 2 x 75 W RMS
4 ohmi, in punte: 1 x 220 W RMS
2 ohmi, stereo: 2 x 110 W RMS
stabila la 2 ohmi
raspuns in frecventa: 5 Hz - 50 kHz (-3dB)
bass boost variabil 0 - 12 dB la 45 Hz
filtru low pass variabil 40 - 300 Hz (12 dB)
filtru high pass variabil 40 - 300 Hz (12 dB)
selector mod de functionare 2/1 canale
circuit de protectie impotriva scurtcircuitelor si a supraincalzirii
Kit de cabluri alimentare amplificator AS Connect PPA 702
cablu alimentare rosu-transparent - 5.1 m (8 mm2)
cablu masa albastru-transparent - 0.9 m (8 mm2)
cabluri RCA ecranat - 4.5 m
cablu remote - 4.5 m
2 papuci masa inelari auriti
2 papuci furca auriti
soclu siguranta platinat AGU
siguranta fuzibila 60 A
4.5m cablu bifilar difuzoare cu izolatie transparenta
Last edited by MumuJack; 30 March 2011, 15:43.
Reason: Automerged Doublepost
da interesanta propunerea cu padurea ma bag si eu ..... duminica ma treci pe lista cu cei prezenti .... ma interesa sistemul george da............ cu banii stau cam prost (se aude bine ca doar ce am mers cu tn atunci si as vrea sal iau da...)
daca am veni toti cei din lista de sus va dati seama ce frumos sar decurge intalnirea si sa facem un tur al orasului ce ziceti 28 de masini cu farurile aprinse si avariile prin giurgiu toata lumea o sa afle si sa vezi atunci inscrieri si eventual intalniri cu alte judete
Intr-adevar daca v-ati aduna toti cei din acea lista ar fi super intalnire.Iar chestia cu mersul prin oras a fost sugestia mea;)...Incerc sa va ajut un picut atat cat pot cu un sfat.Va doresc multa bafta la organizare si tot faceti.Intalnirea cu alte judete am discutat-o cu al vostru organizator,vizitati si ve ti fi vizitati!Sau faceti invitatii celor din alte judete,organizati ceva frumos si sigur se va lega ceva!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment