hai ca se poate sa nu ne pierdem moralul luam si noi permisele si mai venim si noi cu masine si poate se mai strange ceva
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Apropo de ce a zis gelu ceva probleme pe la masini care aveti poate am intalnit problema voastra si va pot ajuta cu o rezolvare low cost sau made in home made asa ca intre loganisti club giurgiu
Pompa spalator parbriz cu
motoras 317,95 RON origine
producator FEBI(germania) Pompa spalator parbriz Logan,Citroen,Fiat 55.00 ron
preturi pentru florinpiersic
pentru problema ta da dar mai incearca si la sigurante posibil sa fie arsa siguranta:sign_war
Comment
-
Salutare lume si ma bucur sa vad ca se mai frecventeaza macar forumul ;)
@MumuJack - atunci in seara aia am zis si io in spirit de gluma ;)) oricum nu e nici un fel de problema ideea daca s-ar pune in aplicare cum ai zis si tu ;)
@Florinpiersic - parca ii zice Palatul Copiilor , cel putin asa stiam io chiar daca nu m`am uitat sa vad exact cum scrie
# in rest sanatosi sa fim , si pentru baietii care dau de permis MULTA BAFTA si luatzi de invatzatzi ca nu este chiar asa usor pe cum credetzi ;) ...A Fost Odata! .sigpic
Comment
-
vorbesc cu doc de la dimsport eventual pentru cip tuning sa vina la giurgiu daca ne strangem mai multi la pretul de 150 pt benzinari si undeva la 300 pt diesel care sunt interesati sa posteze pe forum
nimeni nu doreste remapare logan ??? la pretul asta ???? nu iau eu bani stati linistit avem reducere pentru logan club si bani se dau fiecare lui DOC ( persoana care face remaparea):sign_war
Comment
-
LISTA CU CEI CARE DORESC REMAPARE LOGAN
PRET 1.4,1.6,1.6,16V - 150 RON
PRET 1.5DCI - 350 RON
data o stabilim noi
1. MumuJack
2. MumuJack(un prieten)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Chiptuning Dacia Logan
Aparitia peste noapte a unor asa zisi chiptuneri cu softuri piratate, am decis ca este cazul sa venim cu o oferta reala de tuning pentru membrii loganclub.ro. Cu aceasta oferta incercam sa combatem pirateria si tuningul de proasta calitate, sa oferim membrilor siguranta modificarile aduse masinii nu afecteaza fiabilitatea motorului.
Mai multe informatii direct pe site-ul Dimsport: http://www.dimsport.ro
O veste buna pentru toti posesorii de Dacia. Noua lista de preturi cu reducere pentru membrii acestui forum cuprinde:
Motorizari benzina:
Logan 1.4i 8v 75CP - 150 RON
Logan 1.6i 8v 90CP - 150 RON
Logan 1.6i 16v 105CP - 150 RON
Motorizari diesel:
Logan 1.5 dCi 65CP - 350 RON
Logan 1.5 dCi 70CP - 350 RON
Logan 1.5 dCi 85CP - 350 RON
Dacia Solenza 1.4i 75CP - 150 RON
Dacia SuperNova 1.4i 75CP - 150 RON
Pentru programari va rog sa ma contactati telefonic la numarul afisat mai jos. Durata de lucru - 20-30 minute si se face prin mufa de diagnoza a masinii.
NOTA: Noua lista de preturi pentru Dacia Logan 1.4i, 1.6i si 1.5dCi este valabila si la dealerii nostri din tara.
Cu respect,
Doc
Date contact: 0751.194.100 | YM: obdtuning:sign_war
Comment
-
-
deci sa inteleg ca nu va intereseaza de resoftare
atunci am sa ma duc eu la buc singurel si cu intalnirea acum a venit vara alea alea fetite parcuri plaja nu mai vine lumea sa stea in parcare la kaufland
cautati un alt loc de intalnire si schimbati ora daca tot nu va convine ora asa tarzie si veniti pe forum cu probleme cu inbunatatiri
eu unul ultima achizitie sunt butoane pe impuls la geamuri
acum vreau sa le fac sa se inchida si din alarma cand incui masina:sign_war
Comment
Comment