Salut baieti! Spuneti-mi si mie cate ceva despre benzinaria Petrom, cea chiar din vama Giurgiu. Vreau sa fac plinul acolo ca merg la bulgari si sa-mi ajunga dus intors. Preturi, calitate benzina... e chiar Petrom sau franciza... deschis non stop... Multumesc...
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Atasez fisierul hex. pentru buton mod la 12A ridicare , cine se incuketa sa-l faca sa posteze daca are intrebari . Schema electrica se gaseste pe forum.Attached Files
Comment
-
av1000 nu butoane cu impuls fac
sa se inchida geamurile cand blochez masina
buton pe impuls am
si nu motoarele de la macarale logan nu sunt chioare in momentul cand da de greu se opresc are termosiguranta la motor vb de cele originale nu cele made in china facute pe vapor pun pariu cu tine ca la orice logan tiu apasat pe buton 2 zile si nu se arde motorul
ca sa faci proba dai in sus si in jos de cateva ori si ai sa vezi ca din ce in ce mai greu o sa mearga motorasul din cauza protectiei termice
Originally posted by DISSSEL View Postnu uitati ...maine intalnirea regionala LOGAN CLUB ARGES....CONCURS DE ACCELERARE , PREMII SURPRIZA
noi nu ne strangem in oraselul nostru mic dar sa mai mergem si in alte judete
Originally posted by nicu014 View PostSalut baieti! Spuneti-mi si mie cate ceva despre benzinaria Petrom, cea chiar din vama Giurgiu. Vreau sa fac plinul acolo ca merg la bulgari si sa-mi ajunga dus intors. Preturi, calitate benzina... e chiar Petrom sau franciza... deschis non stop... Multumesc...
este deschis non stop pretul difera cu catva banuti si calitativ ca peste tot petrom:sign_war
Comment
-
@MumuJack, @Goe_64---multumesc pentru raspunsuri. O sa pun atunci de la Rompetrolul de la sens (acolo era anul trecut mult mai scump decat in Alexandria cu cativa zeci de bani, nu bani. acum aici e 5.36). Oricum eu tot Rompetrol folosesc.... numai bine..Last edited by nicu014; 25 June 2011, 16:18.
Comment
-
cine mai vine acuma sa se intilneasca cind toti sunt cu BACU, la mare , si mai stiu io unde , nu disperati fratilor, io baren nam apucat nici o intilnire )))
[QUOTE=MumuJack;994403]av1000 nu butoane cu impuls fac
sa se inchida geamurile cand blochez masina
buton pe impuls am
si nu motoarele de la macarale logan nu sunt chioare in momentul cand da de greu se opresc are termosiguranta la motor vb de cele originale nu cele made in china facute pe vapor pun pariu cu tine ca la orice logan tiu apasat pe buton 2 zile si nu se arde motorul
ca sa faci proba dai in sus si in jos de cateva ori si ai sa vezi ca din ce in ce mai greu o sa mearga motorasul din cauza protectiei termice
noi nu ne strangem in oraselul nostru mic dar sa mai mergem si in alte judete
Zici u ca are protectie termica pe bobinajul motorului ? am un prieten care lea prajit pe toate 4 cu un modul de ridicare Thunder de pe net , butonu tau cu impuls are un PIC(alt integrat ), care stie cind , curentul depaseste o anumita valoare la urcare si taie tensiunea .O sa desfac de curiozitate sa vad termocontactu,
Comment
Comment