LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mda...bn v-am gasit :P dar pacat k vb doar online.... pt 2-3 sapt numai pot sa vin la nici o intalnire...m-am apucat de masina sa o vopsesc si cu ocazia asta o si modific putin, o aerografiez :-? sa vedem ce o sa iasa

Comment

• Originally posted by rob3rttt View Post
      mda...bn v-am gasit :P dar pacat k vb doar online.... pt 2-3 sapt numai pot sa vin la nici o intalnire...m-am apucat de masina sa o vopsesc si cu ocazia asta o si modific putin, o aerografiez :-? sa vedem ce o sa iasa
      super tare tu ai facut desenul pe capota la masina ta???
      :sign_war

Comment

• da mumu el la facut se pricepe la asa ceva doar il cunosc si e colegu meu din generala

Comment

• sa inteleg ca nu mai este nimeni interesat de LOGAN CLUB GIURGIU nu mai vad nici o postare nimic gata ..... sa dus agitatia gata????

Comment

• Doar in sticla de suc mai este agitatie.

Comment

• mai vrea sa vina cineva la intalnire maine la 17 in port?

Comment

• - sa lasat linistea peste LOGAN CLUB GIURGIU acum ca a venit vara lumea pleaca la mare,,la munte,,la scoala de soferi
                - hai sa mai da o lovitura cu 10 - 15 loganuri la intalnire
                - hai ca se poate

Comment

• eu la 17:00 o sa fiu in port....sper sa nu fiu singurul....

nu se mai anunta nimeni???
                  Last edited by goe_64; 2 July 2011, 16:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sa inteleg ca din ce in ce mai prost merge acest club pana acum macar pe forum era galagie acum vad ca nici aici nu se mai intampla nimic dap nici nu ma asteptam la ceva progrese

Comment

• "Facem scoala de soferi eu si el si o sa fie cel mai mare club din Romania" ....iti spune ceva Mumu? pe mine ma amuza rau cand aud chestia asta

Comment

• Se pare ca ne place sa ne intalnim doar iarna.

Comment

• eu in perioada asta nu pot sa vin cum am mai spus dau de permis(da nu asta e important) si dupa aceea o sa vin in continuare la intalniri

Comment

• eu am fost in port pe la 5 si ceva....am stat 10 min si am plecat...ca m-am plictisit repede, singur fiind ))

Comment

• sambata asta pe 9 iulie vom fi mai multi...eu vin singur , posibil si alexynho...mumule te-astept si pe tine..nu ma dezamagi :P
                              my name is bond..vagabondsigpic

Comment

• haideti pentru sambata sa fim cum eram odata 5 - 6 macar

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google