LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa vin si eu data viitoare si sa vezi ce poze face alexxx fara un coordonator nu esti un de nimic
    sigpic

Comment

• da ma vino si tu nebunule care esti ) ca fac bine pozele si fara tine , nam nevoie de coordonator )
      A Fost Odata! .sigpic

Comment

• 1. florentin84 (GR 48 FNG)
        2. BuGabriel (GR 87 MIB)
        3. av1000 (GR __ ___)
        4. alinushus (GR 03 BNB)
        5. aanton12 (GR 04 FCZ)
        6. bogdza (GR 64 SRB)
        7. Irinel TIN (GR 59 TIN)
        8. 50z (GR 03 VUM)
        9. !!@mihai@!! (GR 93 DMV)
        10. adryandrg (GR 03 BEI)
        11. vev3ritz01 (GR 93 RGV)
        12. patriotu (GR 14 CNM)
        13. deejayflorys (GR 06 PYF)
        14. alexynho (GR 03 SEO)
        15. emynem_02 (GR 89 JON)
        16. chelu_o (GR 03 LFD)
        17. XTI (GR 22 CFD)
        18. Pufosul (GR 97 BIL )
        19. Gelu` (GR 88 GEL )
        20. goe_64 ( GR 32 BKS )
        21. sobo41 (GR 85 SAB)
        22. Laur89WML (GR 89 WML)
        23. EVICTOR (GR 63 WYK)
        24. Vagabond (TR 07 NYC)
        25. Chiri_cye ( GR 54 CYE)
        26. hijackers65 (GR 03 SOL)
        27. rob3rttt (GR 18 ROW)
        28. Madalinul (GR 08 BAM)

am uitat sa-mi trec nr de inmatriculare...

Comment

• asa bravo ;) ... oricum io il stiam de ceva timp ) te`am vazut in trafic

salutare people ...sa lasat tacere totala ?! 8-| ...silentzio stampa )
          Last edited by alexynho; 13 July 2011, 09:37. Reason: Automerged Doublepost
          A Fost Odata! .sigpic

Comment

• merge careva la mare in weekend? vineri noaptea fug la mangalia...

Comment

• uite cine are bani si isi permite )) la goe se pare ca nu e criza ))
              A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Ce .. nu bag si eu benzina in bicicleta si ma duc dupa el?)

Comment

• daca va mai zic ca am profitat si de reducerile de la haine cred ca dati cu masina peste mine....dar simt si eu criza....traiasca descoperitul de card am gaura 4000 ron pana acum...da viata e prea scurta si trebuie traita....

maestrulpiersic te trag cu masina pana la mare sa nu mai consumi benzina la bicicleta )
                  Last edited by goe_64; 13 July 2011, 17:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da asa e... uite ce idee buna.. auzi da' nu mai bine iti iei si tu una bucata bicicleta si ne legam dupa un tir???

Comment

• cu banii pe care ii dau pe bicicleta ii fac plinul si mai si raman...plusca mai am si una bucata prietena cu mn + inca o persoana...

Comment

• si cealalta bucata persoana e tot fumeie ? poate poate cine stie se gaseste una bucata pertener )) glm ...nu sunt money ca era frumos sa fii mers ...io cel putin aspir la altceva unii stiu ce :-< !
                        A Fost Odata! .sigpic

Comment

• la ce aspiri??? da-mi PM dak nu se poate face public ca m-ai facut curios

Comment

• aaa nu e vorba de asta ) se poate face public aspir la o masina sa am ) curios rau mai esti ...dar astept sa vad ce se intampla
                            A Fost Odata! .sigpic

Comment

• goe de ca sa te duci u pana la mare sa dai banii degeaba cand [oti sa te duci la picioru podului sau la graoapa de cenusa scrii pe o pancarda mare si ai terminat (am glumit) e frumos la mare da.... cu benzina stam cam prost

Comment

• lasa alexino ca mergem si noi. zilele astea am facut o groapa in curte si am descoperit petrol asa ca mergem la mare in spania de fapt mergem la ocean direct
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google