LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• intalnirea este sambata ma in caz ca ai uitat ziua )... ce tot zici tu acolo daca vine cineva azi ...ti`ai adus aminte cam tarziu )
    A Fost Odata! .sigpic

Comment

• mda stiu greseala mea......

Comment

• salutare baieti, aveti vreun baiat la voi in L.C.Giugiu cu un MCV cu MMC la numar?
        sigpic

Comment

• vreau sa fac un anunt :

AM LUAT PERMISU'.................................

Comment

• Felicitari si te asteptam la cat mai multe intalniri.

Comment

• M-am jucat putin in timpul liber.Inca nu sunt hotarat la forma finala.
              Attached Files

Comment

• cu sita arata foarte bine imi place
                sigpic

Comment

• Fara insigna pufosu fara insigna

Comment

• Maestre,este nevoie de mai multa munca ca sa scap de emblema.Si in plus sunt mandru de firma.

Comment

• asta era ideea sa pui plasa si sa scapi de emblema.. faci cum crezi eu iti spun ca arata aiurea... si apropo.. daca vrei sa vb despre masina fa-ti my ride.. aici se primeste ban pentru offtopic;)

Comment

• Originally posted by !!@mihai@!! View Post
                        vreau sa fac un anunt :

AM LUAT PERMISU'.................................
                        Felicitari boss... ne vedem in trafic....condu prudent si cu prioritate ...

Originally posted by pufosu View Post
                        M-am jucat putin in timpul liber.Inca nu sunt hotarat la forma finala.
                        frumos cum ai pus si chiar prinde bn ... emblema aia chiar e cam in plus acolo :-s ... ai putea macar sa o dai jos nu sa decupezi ca sa nu te chinui ...si ramane negru si e mai bine parerea mea ...si eventual peste negru ala pui colant dala care ai mai pus la V si merge ;)) oricum GJ taunt:
                        Last edited by alexynho; 6 September 2011, 14:39. Reason: Automerged Doublepost
                        A Fost Odata! .sigpic

Comment

• iaute ce activitate e pe forum
                          daca o sa fie sh la intalniri asa e bine

Comment

• Originally posted by florinc_99 View Post
                            salutare baieti, aveti vreun baiat la voi in L.C.Giugiu cu un MCV cu MMC la numar?
                            SAlll , in LC GR nu este inscris nici un MCV cu nr asta ...in oras mi se pare ca este mcv cu MMC argintiu lam vazut de cateva ori ...DE CE ?
                            A Fost Odata! .sigpic

Comment

• @florinc_99 nu stiu daca este inscris in LC GR dar stiu sigur ca l'am vazut zilele trecute in oras si e albastru mineral :P

@!!@mihai@!! Felicitari ! Acum esti de'al nostru :

Duminica, cineva, undeva, la intalnire ?

Comment

• @vev3ritz01 - nu este inscris in logan club giurgiu mcv cu MMC ... e in oras atat :P

** si intalnirea este SAMBATA ora 17:00 IN PORT in capat de tot unde intorc toti masinile ;)) ...

@ SI domnii organizatori trebuie sa va trag de ureche ca nu mai stiti nici macar locatia , ora si ziua de intrunire ;)) ...dar va iert ca sunteti INCEPATORI :!::!::!:

A Fost Odata! .sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google