Macar o poza cu ele iti permiti alexyhno.Avem organizatori dar inca ne zbatem sa gasim ora si locul ideal care sa multumesca majoritatea.Oricum o mana de ajutor este bine venita,maestre.Poate mai animam discutia.
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai ma sa fie Duminica ;)) sa vedem ce se intampla si duminica , ca sambata am vazut :P
@ daca tu zici pufosu ) asa sa fie poi macar sa ne simtem bine nu ? )
@ neatza Mumujack , poi sunt cam nehotarati baieti astia nu vezi nici ei numai stiu cand sa fie :PA Fost Odata! .sigpic
Comment
-
sperantza moare ultima ...la 18:00 la parcu fara nume ...dar unde mai exact ca e cam mare parcu ) ...
Alegetzi din cele 3 Variante:
1. la sala de sport in fatza , unde intorc toti masina
2. la prima intrare adica la cea de la sensu giratoriu. bine mai in fatza dupa ce se termina paletzii de biscuitzi
3. la a 2a intrare cea care da chiar in sosea undeva pe partea dreapta cum intrii in parc ca sunt si banci sa puteam sta jos
@ io aleg prima varianta in fatza la sala de sport! ... astept pareri!A Fost Odata! .sigpic
Comment
-
da ai dreptate ) pareri lipsa ! ...
am vorbit cu robert si a ramas tot la sala de sport dar nu unde am zis io unde intorc toti in spate ...el a zis ca mai bine e in fatza pe aleea aia lata sunt de acord ...oricum ne gasim noi nu e asta problemaA Fost Odata! .sigpic
Comment
Comment