LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Macar o poza cu ele iti permiti alexyhno.Avem organizatori dar inca ne zbatem sa gasim ora si locul ideal care sa multumesca majoritatea.Oricum o mana de ajutor este bine venita,maestre.Poate mai animam discutia.

Comment

• poi haideti sa supunem la vot
      cine este pentru sambata la ora 18:00 in port......duminica la 18:00 in parcu fara nume
      timp de vot pana vineri la ora 14:00

Comment

• Eu votez pentru duminica.

Comment

• duminica...

Comment

• votez sh eu duminica mi se pare mai bine duminica

Comment

• Neatza ceva nou pe aici vad ca nici ziua de intalnire nu mai este inca stabila??
              :sign_war

Comment

• Hai ma sa fie Duminica ;)) sa vedem ce se intampla si duminica , ca sambata am vazut :P

@ daca tu zici pufosu ) asa sa fie poi macar sa ne simtem bine nu ? )

@ neatza Mumujack , poi sunt cam nehotarati baieti astia nu vezi nici ei numai stiu cand sa fie :P
                A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Nu se mai baga nimeni la vot?

Comment

• din cate se vede .. nu prea
                    A Fost Odata! .sigpic

Comment

• votul sa incheiat.........
                      INTALNIRILE SE VOR FACE DUMINICA LA ORA 18:00 IN PARCUL FARA NUME duminica vin sh eu :x hai sa fim in numar cat mai mare

Comment

• Sper sa fie de bine aceasta schimbare si vor veni cat mai multi.

Comment

• sperantza moare ultima ...la 18:00 la parcu fara nume ...dar unde mai exact ca e cam mare parcu ) ...

Alegetzi din cele 3 Variante:

1. la sala de sport in fatza , unde intorc toti masina
                          2. la prima intrare adica la cea de la sensu giratoriu. bine mai in fatza dupa ce se termina paletzii de biscuitzi
                          3. la a 2a intrare cea care da chiar in sosea undeva pe partea dreapta cum intrii in parc ca sunt si banci sa puteam sta jos

@ io aleg prima varianta in fatza la sala de sport! ... astept pareri!
                          A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Nu cred ca or sa mai fie pareri.Pentru inceput undeva la vedere.Masini sa fie cat mai multe ca ne gasim noi.

Comment

• da ai dreptate ) pareri lipsa ! ...

am vorbit cu robert si a ramas tot la sala de sport dar nu unde am zis io unde intorc toti in spate ...el a zis ca mai bine e in fatza pe aleea aia lata sunt de acord ...oricum ne gasim noi nu e asta problema
                              A Fost Odata! .sigpic

Comment

• mda e bine sh acolo eu vin sigur o sa vorbesc si cu vlad sa vedem ce zice haideti la intalnireeeeeeeeeeeeeeeeee

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google