Mi s-a ars becul pe faza scurta si nu stiu de care sa iau: OSRAM 1X H4 ULTRA LIFE sau OSRAM 2 X H4 COOLBLUE INTENSE. Care recomandati ?
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai sa pun albastre, este mai bine sau sa las stock ?
Ar mai fi si OSRAM 2X H4 SILVERSTARLast edited by yo_cristi; 20 March 2012, 21:21.
Comment
-
Originally posted by alexynho View Postok ..o sa tin cont de asta pentru sambata sa te astepti daca e)
Comment
-
Osram nu cred ca o sa gasesti prin oras doar Philips am vazut la OMV. Parerea mea e sa iti cumperi bec H4 de la magazinele cu piese auto ca si astea de firma se ard si nu se justifica pretul (propie experienta).
De exemplu eu din fabrica am avut Osram si s-a ars la 1 an dupa ce am luat masina 1 bec apoi la interval scurt de timp si celalalt. Le-am inlocuit cu unele de la magazinele respective si astea m-au tinut tot asa. Avand o perioada de timp pe un far Osram si pe celalalt bec no name iti pot spune ca nu am sesizat diferente de putere (adica sa fie mai puternic unul fata de celalalt).Last edited by florentin84; 21 March 2012, 19:44.
Comment
-
Depinde si cati km ai parcurs in acesti ani si pe ce drumuri...
Sunt doi factori care influenteaza durata de viata a unui bec.Last edited by florentin84; 21 March 2012, 19:58.
Comment
-
Originally posted by goe_64 View Postsambata nu te baza pe mn ca sambata lucrez la masina in bucuresti si cred ca o sa ajung seara, dar poti sa dai un tel sa intrebi in ce stadiu sunt ca poate termin mai repede....daca nu te sun eu cand termin sa-ti arat cum a iesit trecerea de la iarna la vara
!!@salutare Florentin nu te'am mai vazut de un car de ani pe aici bine ai venit
-=- SIncer sa zic la logan de cand il am nu mi s'a intamplat cu becurile sa am probleme ...pana in ziua de azi merg pe Philipsurile din fabricaA Fost Odata! .sigpic
Comment
Comment