LoganClub Giurgiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asta a fost expresia lui alexynho:"am depanat amintiri, si ce mai amintiri".Poate nu m-am referit la varsta

Comment

• Alta viata acum, mi-am facut asigurarea la masina pe 1 an, am spalat-o interior-exterior, mi-am schimbat ambele becuri, am luat osram (asa erau si cele originale), urmeaza sa ii schimb uleiul, filtrul de aer si gumele, sa le pun pe cele de vara.
      Cred ca ma lasa si bateria, nu mai indica pe ea verde, este negru acum....

Pun si 2 poze cu ea curata ca nu e asa mereu )
      Attached Files

Comment

• uite cine are bani ) bv las ca e bine :P ai grija de ea acum
        A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Am bani...nevoie (pentru benzina)
          Am grija de ea, si tu sa ai grija de a ta !

Comment

• momentan a mea nu am cum sa am grija ) mai dureaza pana o scot
            A Fost Odata! .sigpic

Comment

• alexynho a gasit un loc unde sa o tina in vara asta.Lui ii place doar iarna sa mearga cu ea

Comment

• Salutare!
                L-am vazut azi in jurul orei 12:00 pe colegul GR 19 ZEN aici in Zimnicea...se indrepta catre iesire. Eu eram intr-un Audi argintiu si nu am apucat sa-l salut pt ca era mai in fata
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Da da... umbla umbla n-ai treaba cu el ). Peste tot il vezi pe ZEN ).

Comment

• Zimnicea ? Din Zimnicea sunt eu !!! Ce mandrie sa-mi aud numele la oras pe aici !!

Comment

• Originally posted by pufosu View Post
                      alexynho a gasit un loc unde sa o tina in vara asta.Lui ii place doar iarna sa mearga cu ea
                      poi da asa e ...stii m'am gandit a venit vremea frumoasa , tot mai buna de plimbat cu masina si nah cum e criza , benzina scumpa asa o tin in service si am un motiv bun )
                      A Fost Odata! .sigpic

Comment

• mersul pe jos face buzunarul gros ))

Comment

• Azi am schimbat si uleiul, am pus Mobil 1 5w40, alta viata acum urmeaza sa schimb si filtrul de aer si pe viitor distributia

Comment

• ia uite bai frate activitate pe astia ...am schimbat , am facut , am dres ) numai la mine e silentzio stampa ) stand by
                            A Fost Odata! .sigpic

Comment

• Lasa ca o sa o rezolvi si tu pana la urma si o sa te vad iar prin oras mereu cu masina

Comment

• alexynho,vorbeste cu nea becali sa-ti dea un imprumut pana la prima pensie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google