Este doar o iluzie optica ca in desert alexynho.Priveste mai atent si ai sa vezi cati suntem.
LoganClub Giurgiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
te cunosc, m.am dus ca sa vezi ca am obraz, dar am aruncat.o in spatele tau. si nu ai cum sa imi dai amenda tu mie ca tu lucrezi la moldoveni la service...deci, nu m.ai speriat sa stii.......mai arunc si altadata...:d
GHICITOARE GHICI CINE A SCRIS ACESTE CARE ESTE CUVINTE FRUMOASE ADRESATE MIE ) CARE ESTE VANGHELIE SAU .................... SE STIEEE:sign_war
Comment
-
ce facem acum ne amenintam sau ce? ce te supara asa rau ADEVARUL ????? stiti sa faceti galagie ca avem oras murdar dar ati incercat vreodata sa-l pastrati curat domnu maestrupiersic se pare ca nu SI TOT EL SE SUPARA PE MINE DAR..... HAI SA VOTAM CARE CINE ARE DREPTATE poate asa mai animam forumul
1. MumuJack - EU ZIC CA AM PROCEDAT CORECT CAND L-AM PUSA SA IA STICLA DE SUC( APA ) ARUNCATA PE SOSEA SI SA O DUCA LA COSLast edited by MumuJack; 6 August 2012, 15:44.:sign_war
Comment
-
bai sincer nici eu nu ii suport pe astia care arunca gunoi mai ales prin centru...stateam odata in pjb se opreste unu la semafor la rosu deschide portiera si lasa jos o sticla de suc (de sticla) si pleaca... frate cat de nesimtit sa fii sa lasi pe sosea o sticla de sticla ?? :| am inceput sa-l injur
Comment
Comment