If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dacia Logan Forum Club Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita
Inainte de Prietenul meu Logan am avut un alt Prieten adevarat, un Oltcit, adus direct de la Craiova. Prietenia cu Oltcitul a durat 23 ani. Dupa predarea masinii la Remat am avut lacrimi in ochi.
syo sonny "asa cred ca iti zic prieteni"..eu imi desfasor activitatea in zona Ciuc-Gheorgheni-Odorhei..in fiecare miercuri sunt in odorhei in jurul orei 12-13..intru la kaufland sa pap un carnate dinala bun cum e numai in zona..Csabai..da-mi numarul tau si miercuri ne vedem!!!
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Intr-o perioada am folosit si eu telefonul mobil, dar din anumite considerente am renuntat la el. In familia mea sunt mai multe telefoane mobile, deci daca simt nevoia, oricand pot trimite un sms sau pot suna pe cineva si prin mobil. In 2010 de doua ori am primit prin posta cartele Vodafone gratuite, fara nicio solicitare din partea mea, deci la un moment dat aveam chiar doua numere de telefon mobil (cu timpul aceste cartele le-am aruncat, astfel au disparut si aceste numere de telefon).
Observatie: Mesajul anterior nu are forma redactata de mine. Sistemul de autoredactare a forumului a modificat un pic forma mesajului.
Last edited by Szente Sandor; 22 October 2011, 15:56.
Reason: Automerged Doublepost
Astazi, 26.10.2011, in jurul orei 12:25 am fost la Kaufland, dar nu ne-am intalnit. Chiar m-am adresat unui tip care in mod vizibil astepta pe cineva (dar nu pe mine) in fata magazinului.
* Astazi: verificare presiune la anvelope. Totul este ok.
* O privire in trecutul apropiat: pe 25.10.2011 am fost cu vecinii la o inmormantare in judetul vecin. Masina s-a comportat excelent (dar si eu m-am straduit sa o conduc cat mai bine).
* Sper ca este usor de inteles ca la acest topic din cand in cand mai povestesc si despre intalnirile mele cu Loganul meu.
sandore sa scrii pareri despre anvelopele de iarna cum se comporta. ...
O parere scrisa o sa am mai tarziu, in 2012.
In afara de analizele de comportament ale acestor anvelope, ar mai fi multe de povestit, de la necesitatea utilizarii acestor anvelope pana la niste interese industriale (aceste subiecte au fost dezbatute deja de foarte multa lume, cu sau fara vaicareala).
Eu din cand in cand ma mai intalnesc cu prietenul Logan (sau prietena Logan, parca suna mai bine), chiar daca aceste intalniri nu sunt prezentate detaliat aici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment