Pentru prima intalnire eu zic ca a fost super ok.Multumim participantilor si speram ca la intalnirile viitoare sa fim si mai multi...
Logan Club Valea Prahovei
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu miercuri nu prea pot...ca am pregatire...daca va intalniti dupa ce termin eu pregatirea o sa vin si eu dar nu stau foarte mult...legat de flyere...eu zic ca putem sa le facem...numai ca o sa mentionam...in caz ca are loc targul de mestesuguri ne gasiti in parcare la penny)Last edited by tzk; 3 June 2013, 23:46.
Comment
-
eu nu am cum sa va tin companie.sa nu uitam de micutzu de la comunitari cu loganul cu LUW...nu aveam cum sa nu starnim si curiozitatea altora...
nu am cum sa va tin companie la tg mures dar pt o noua reuniune in weekend imi fac timp
si eu zic ca sambata putem face o arogantza in fatza magazinului general.nu are cine sa ne mai impiedice
Comment
-
Momentan n-as vrea sa se supere careva pe noi.. Eu as mai astepta cu intalnire la general. Poate sapt viitoarr daca aproba daca nu gasim noi, oricum as vrea sa stam cuminti ca doar ce am inceput si nu e cazul ca lumea sa ne perceapa ca pe niste golani. Daca nu se strang destui pentru duminica eu oricum lucrez sambata deci nu pot veni la intalnire!
Comment
Comment