Închiriază un hacker (Telegramă: Blackhat_plug)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Închiriază un hacker (Telegramă: Blackhat_plug)


    Suntem o echipă de hackeri profesioniști. Expertiza noastră este în programare, rularea exploit-urilor și configurarea atacurilor DDoS, baze de date, hack-ul farmaceutic WordPress, SEO și design web, găzduire și administrare de server, marketing și servicii de hacking de site-uri web. Ne place provocarea de a face lucruri în care majoritatea celorlalți renunță.

    Exemple:
    Atacuri de tip phishing pentru a obține conturi ale țintelor selectate. Recuperați cu ușurință parolele de cont ale majorității rețelelor sociale și controlați de la distanță smartphone-urile. Hackerea conturilor Facebook, Reddit, Instagram și Twitter. Ștergerea cazierelor judiciare, creșterea scorurilor de credit, schimbarea unei note școlare, urmărirea locației live etc.

    Pachet complet: accesați dispozitivele și conturile personale sau corporative și găsiți datele necesare. Hacking servere web, servere de jocuri sau alte infrastructuri de internet. Spionajul industrial, obținerea de informații private de la cineva. Nu avem restricții sau limite cu privire la tipul de locuri de muncă și servicii pe care le oferim!

    Contact prin
    Telegramă:............ @Blackhat_plug
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google