Ce stiu ei Seba.. Eu am mers cu 1.5 dCi 85cp cu 170 pe drumu' de la Timisoara-Resita si eram 4 in masina + bagaj de vreo 50 kg.
Deviza Logan Club?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Acesta este flyerul distribuit prin Sibiu, actiune pe care vreau s-o continui dupa sarbatori. Deci tot timpul am avut o deviza.Attached FilesIntalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Flyerele au fost aduse la noi la Sibiu de Vali007 de la Timisoara. Mie personal deviza (mottoul) mi s-a parut buna. Oricum daca vrem sa alegem o deviza, aceasta trebuie sa ne reprezinte pe noi membrii clubului si forumul, loganul in fond il promovam noi prin discutiile noastre, intalnirile locale si nationale.
Da, mi-a placut deviza cu "Aici suntem toti prieteni" pentru ca eu va consider pe toti prietenii mei!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Am citit deviza lui Boris si mi-am adus aminte de toti cei care imi dadeau sfaturi anul trecut, vorbind mai mult sau mai putin peiorativ despre LOGAN. Si atunci fetita mea a scos urmatoarele: Nu e geam ca termopanu', nici masina ca Loganul! Pana la urma Loganul e o pasiune...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Aia cu suntem toti prieteni e putin cam ... sunt de acord ca suntem majoritatea prieteni, dar mai avem si noi uscaturile noastre. prietenii stiu de ce
"Daca ai vreo problema cu masina nu suna la Dacia Asistenta - intra pe LoganClub. E mai ieftin si mai sigur"
sa vezi ce mi-o iau de la aia cu asistenta
ps voi v-ati intrebat vreodata din ce motiv sunt unii din orasele in care se fac intalniri care intra si au activitate pe forum dar nu se duc la intalniri (unii chiar niciodata) ? aveti vreo explicatie ? cand gasiti una atunci cred eu ca sunteti in masura sa gasiti un motto la clubul logan.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment