Astazi s-a deschis oficial Logan Club Banie.Tin sa multumesc LC Kronstadt si a catorva baieti de la Craiova care vor un nou inceput.aici se va discuta numai si numai de intalniri.Prima intalnire va fi saptamana viitoare,stabilita cu acordul tuturor.multumesc,pt tot.
Intalniri LOGAN CLUB BANIE
Collapse
X
-
Mai multe informatii se poate? Ca nu mai stiu ce si cum... Sambata (adica maine) mai este LCC ? Nu mai este ? daca vin maine e cineva la fosta locatie???
dati si voi un add la dj_geordan
Comment
-
Zi de foc pt. mine miercurea, din pricina job-ului. Sigur apar si eu daca imi permite serviciul si termin de rezolvat problemele pana atunci. Pentru mine ar fi bine o alta zi din saptamana, din pricina celor anterior mentionate, insa ma supun vointei majoritaii. LEX-ul
Comment
-
Originally posted by leo_negrescu View PostMiercuri orele 18 28 03 2012. intalnire pt discutii Logan Club Banie.parcare Billa.
1.leo_negrescu.
Salut !!
Mi se pare FOARTE NORMAL sa se posteze si pe vechiul topic acest anunt, sunt multe persoane care inca nu stiu de acest topic.
Sa vina toti la intalnirea de miercuri si sa se poarte discutii, sa se stie noile reguli , sa se stie care sunt asteptarile de la " grup " , etc .
Nu inteleg de ce din cauza unei neintelegeri intre 2-3 persoane sa aibe de suferit toti ?!
SCUZE CA NU AM POSTAT PE " DISCUTII GENERALE " dar vroiam sa dau "quote"
Comment
Comment