Sincer nu mai intelg nimic! Eu sa fiu sanatos doar nu imi da forumu bani si de mancare!
LOGAN CLUB Hunedoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut, ma uitam la voi cum va agitati degeaba. Pana la urma o sa se potoleasca spiritele, nu mai bagati in seama toate prostiile, nu mai cititi la deva si va fi bine. Eu de cand e threadul asta nu am mai citit deloc la Deva si nici nu ma intereseaza ce se scrie acolo. Da voi nu aveti astampar si uite ce primiti: vacanta. Sa ne vedem de treaba noastra si ce fac altii e treaba lor, daca iti fac probleme le raportezi. Duminica placuta. Apropos, cine e doctorita impuscata azi ?
Comment
-
Originally posted by mikebike72 View PostSalut, ma uitam la voi cum va agitati degeaba. Pana la urma o sa se potoleasca spiritele, nu mai bagati in seama toate prostiile, nu mai cititi la deva si va fi bine. Eu de cand e threadul asta nu am mai citit deloc la Deva si nici nu ma intereseaza ce se scrie acolo. Da voi nu aveti astampar si uite ce primiti: vacanta. Sa ne vedem de treaba noastra si ce fac altii e treaba lor, daca iti fac probleme le raportezi. Duminica placuta. Apropos, cine e doctorita impuscata azi ?
Si asa e...nu trebuie sa ii bagam in seama... sa scrie ce vor ei...sigpicNatus ibi ubi ferrum nascitur!
Comment
-
Comment