Pai 2-0 si dupaia da Rusescu gol
LOGAN CLUB Hunedoara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Neataaa... bajetii aveti grija pe unde va parcati masinile ca poate patiti ca mine....
Actiunea propriu zisa:
Eu parcat in fata la bunicamea la poarta, in spatele meu 2 masini (varamea si inca un prieten de familie)... stateam in casa la masa linistiti... cand sa bag in gura incepe sa sune telecomanda de la alarma...sar peste masa, si descult fug in drum unde vad o gramada de masini oprite dea latu si oameni care "admirau"... constat ca si masina mea e lovita si langa ea un peugeot 309 gri (el era in spatele lu inculpatu cu golf 3 si a franat si a ajuns in pozitia respectiva, nu el ma lovit)... fac cu nervii scot telefonu sa ii fac poza la numar la ala ma uitam unde i busita masina, strigam sa coboare...la care el foarte speriat da geamu jos si zice "nu eu te-am lovit. ma uit in spate si il vad pe ala cu golfu intors dea latu pe drum si in partea opusa cel cu skoda...
Ma duc ma uit fiecare ce are la masini si aflu ca: Ala cu golfu mergea incet cu vreo 80 numa (dar a avut 20-25 metrii de franare) si a vrut sa depaseasca o masina oprita pe partea cealalta si a intrat in asta cu skoda care a ricosat in mine...
Dupa 5 minute in care aia 2 se contraziceau care e de vina eu am intervenit si le-am spus: "DECI...NE INTELEGEM SAU CHEMAM POLITITA"...care a venit si a constatat urmatoarele: CONDUCATORUL AUTOTURISMULUI MARGA VW GOLF A INTRAT PE CONTRASENS SI A ACROSAT AUTOTURISMUL MARCA SKODA CARE A RICOSAT IN AUTOTURISMUL MARCA DACIA LOGAN...iar eu si cel cu skoda ne reparam masina pe asigurarea lui... + permisul suspendat 60 de zile si amenta 6 puncte + 450 lei...
Si daunele constatate:
Eu: Din fericire doar aripa spate infundata si spoilerul putin zgariat.
Golf III: brat rupt si ce se mai vede acolo la roata, janta rupta, spoiler spart, aripa stanga fata.
Skoda Superb: Usa + prag spate stanga, aripa spate stanga, spoiler spate aripa dreapta.
P.S. Va pun si un desen sa intelegeti mai binesigpicNatus ibi ubi ferrum nascitur!
Comment
Comment