Buna. Stiti cumva unde as putea sa gasesc difuzor pt bara spate si un parasolar pt luneta? si acel parasolar cum se prinde?
Intalniri Logan Club Medias
Collapse
X
-
aici :http://www.loganclub.ro/forum/vand_d...le-t19145.html
montajul se face prin lipire cu '' silicon pt. parbriz '' .sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com
Comment
-
La intalnirea cu numarul trei de ieri am fost patru colegi:
RADU C
Claudiu CHC
maddoc
merlasviorel
Sa stabilit ca din aprilie, intalnirile LOGAN CLUB Medias sa fie duminica la ora 17, la Elesteu.
Intalnirea a durat o ora si jumatate, ne-am luat cu discutiile si am uitat sa facem poze. O sa ne revansam data viitoare.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostPoate ajung si eu ca sunt din Medias dar sunt la Sibiu in timpul sapatamanii!Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Bravo voua si la cat mai multe intalniri!!!!!!
Comment
-
Azi ne vedem la noua locatie, in parcarea de la helesteu. Sper sa vedem si lume noua, cel putin cinci membri forumisti din Medias au intrat recent pe forum si au aflat de intalniri.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Parca am fost mai in largul nostru azi in noua locatie, pacat ca a suflat un vinticel cam "subtire" dar vine ea si vremea calda.
prezenti:
-RADU C
-maddoc
-maddoc senior
-merlasviorel
(si RADU C junior)Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Ieri a fost intalnirea cu numarul cinci, prezenti:
- RADU C
- maddoc
- maddoc senior
- merlasviorel
A venit si ploaia la intalnire si a plecat o data cu noi.
Fiecare masina a venit cu ceva nou in dotare.
Cazarea (pe timpul ploii) a fost asigurata de Paul, caruia ii multumim pentru gazduire.Attached FilesDaca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
Comment