Claudiu, singurul cost e consola care trebuie sa o cumperi, in rest se poate face nu e greu, trebuie taiat din consola noua o bucata din capat sa se aseze estetic. Eu am modificarea asta facuta daca ai nevoie de ajutor suna-ma.
Intalniri Logan Club Medias
Collapse
X
-
Salut, am ajuns cu benzina pe rezerva si as vrea sa incerc o alta benzina. Folosesc de regula Efix 95 de la Rompetrol. Stiti careva ce benzina e mai buna in Medias ?
In alta ordine de idei, in 28;29 se face intalnirea nationala la Brasov, vreti careva sa mergeti ?Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Daca aveti MOL, bagati de la MOL, nu stiu exact daca este in Medias, si unde...
Cat despre nationala, exista o posibilitate sa merg, pe 28... dar inca nu stiu exact, depinde de mai multe chestii.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by Claudiu CHC View PostIn CHC a bagat tata doar de la Petrom (extra 99, sau ceva de genu' ii spune) sau de la OMV carrera 100. Multumesc pentru info. despre consola. Momentan a intervenit altceva si am amanat putin modificarea asta...
Numa finomsaguri de 99 si 100 serveste CHC-ul. Avem OMV in Medias ?
Originally posted by kubala7 View PostDaca aveti MOL, bagati de la MOL, nu stiu exact daca este in Medias, si unde...
Cat despre nationala, exista o posibilitate sa merg, pe 28... dar inca nu stiu exact, depinde de mai multe chestii.
Si pe mine ma bate gindul sa merg pe 28 sa-i vad pe baieti, inca nu m-am hotarat.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
De vanzare:
- Set sticle oglinzi ph1 - 30 ron
- inele aeratoare 4buc. - 15 ron
- Sarma extragere capac roata - cadou
- diuze stropitor parbriz - cadou
- Calculator airbag - 90 ron
- Oglinzi ph1 manuale cu sticla incalzire - 90 ron
- Furtunase spalator parbriz - 20 ron
- Anvelopa Barum Brillantis de vara 1 buc. - 150 ron
165/80/r14
- radiocasetofon original logan - 50 ron
- set butoane clima - 30 ron
- monitor calculator "Ultra"pe 16 inch - 50 ron
- 4 roti + rezerva (de tabla) 165/80/r14", anvelope iarna. (se vand impreuna). - 800 ron
Accept si schimburiDaca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
Comment