era unu cu nr de franta de vanzare la interectie la ira.dupa o vreme ii scosese nr rosii.care o fii combinatia sa aduci un logan tocmai din franta sa-l vinzi la mama lui!plus ca cerea un pret...luai unu inmatriculat...
Loganu&Sandero In Trafic Cu Numere Straine
Collapse
X
-
Probabil ca l-a luat la pret bun de acolo...gandeste-te ca prin franta germania mi-e greu sa cred ca cumpara cineva logan SH. asa ca....e o afacere si asta daca te duci si profiti de straini care oricum nu au la cine sa-l vanda.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
am vazut si eu un mcv albastru inchis cu numere de austria, acum 2 zile langa posta centrala in brasov. din pacate nu am avut cu ce sa ii fac poza pentru ca aveam telefonul in service si abia ieri mi-a venit. in romania este varianta laureate, la ei nu stiu daca tot sub denumirea asta se gasesteDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Cateva Loganele surprinse si de mine:
Scuze pentru calitate, dar prima a fost facuta noaptea si urmatoarele din mersul masinii.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
mai scoatem un topic de la naftalina..........Attached Files
Comment
-
-
am si eu catevaIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
inca una din germaniaAttached FilesIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
inca 2, cu numere de Spania.........
Comment
-
-
Comment