If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Concediul ... aici puteti pune impresii despre concediu sau poze
ma Dany , neastamparat e aparatu ala al tau
frumos..foarte frumos....trebuie sa ei CUP-ul pe soselele alea...da sigur iti confiscau aia masina.
hai distreaza`te acolo si vino`o intreg...ne aspteata o o partida de condus pana la cluj
@Cezar, facut tot ce ai descris tu acolo... Avand in vedere ca ma aflu in compania unor prieteni care stau de ceva ani aici, iti dai seama ca m-au plimbat peste tot... In Barceloneta tocmai ce m-am ratacit intr-o seara, asta dupa ce am vizitat fiecare coltisor de gradina zoo... Dupa ce ca ma dureau picioarele de atata mers, am mai si ocolit ditai portul, ca nu am luat harta cu mine
Bodegile alea chiar au mancare buna si ai ocazia sa vezi cum se prepara. Sunt mici, si toata lumea e prietena cu toata lumea. Vin angajatii si te trag din strada sa le gusti bunatatile.
As vrea sa merg cu telecabina din port, o sa merg sa dau de mancare la pesti si voi face si nebunia asta.
@Fof, astia sunt maniaci cu tuning. Mai ales ca ei au masini hatchback, foarte multe in 3 usi... Tinerii nu au nici unul o masina la fel! Deci nu mi-ar fi facut nimeni nimic daca as fi mers cu machineta mea. Numai ca un mic amanunt m-a impiedicat: carnetul, cel care-mi lipseste din buzunar momentan.
Ne dam cu o Fabia 1.4 de 75CP, e fun de condus. Mai ales ca a trecut prin mainile mele de artist si i-am inlocuit toate luminile de interior. Chiar trebuie sa-i curat corpul clapeta si mi-e rusine, ca astia nu prea fac reparatii pe trotuar. Nici macar lichid de parbriz nu-si completeaza in parcare!
Logance tunate n-am vazut. Am vazut azi in schimb un frate de-al meu, modificase un Peugeot 206 rosu in asa hal incat semana izbitor cu 206-le de raliu, echipat pentru asfalt.
Frumos la Montjuic acolo...tot pe acolo am gasit si eu un Logan, dar cu numere de Spania.
Frumos in Barcelona, de fapt.....demential!!!!Dany.....nu ca nu te-am vrea napoi, dar daca poti.....ramai frate acolo, ca la noi....stii cum este Si daca e o problema, iti aducem noi masina, daca ti-e dor de ea
Distreaza-te cat mai poti, ca apoi vii acasa, in capitala asta frumoasa
olteni de arges, mah? vai s-amar, daca te aud aia, te bat de te nenorocesc
in alta ordine de idei, ca sa fiu ontopic si sa contrastez cu pozele din concediul lui dizain, eu anul asta am stat acasa si am dormit ca porcu'. si nu cred ca vreti poze...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment