felicitari omu' si sa te simti bine. drumuri bune si distractie maxima.
Intalnirea Internationala Dacia
Collapse
X
-
salutare la toata lumea
tocmai m-am intors de la intalnire, prima impresie este super buna
pentru cine doreste am sa pun mai tarziu niste poze
pentru informatii si relatii nu ezitati sa ma intrebati, va raspund cu placere
intalnire super cu participanti din germania, elvetia, olanda, italia
plimbare, muzica, distractie, gratare multe, schimb de impresii, super misto.
totul intr-un cadru rustic si o zona turistica super din punct de vedere al regiunii.
pentru anul viitor am deja invitatia pentru participare.
ma ocup personal de promovare pentru la anul si sper sa gasesc mai multi doritori pentru aceasta intalnire, idei pentru suveniruri dedicate organizatorilor intalnirii ca multumire din romania.
pot sa spun ca am ramas mirat de cata pasiune pun in organizarea intalnirii cat si a promovarii daciei in tarile de unde fac parte.
salutari la toata lumea.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
cateva pozeIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
frumos. ce medie de varsta acolo frate ... si aici cei care au pe la 35-40 sunt "complexati", ca is prea batrani sa vina la intalniri cu "tineretul" ...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
acuma ca am reusit cu bunavointa domnului Cristi XP, sa punem mai la vedere acest theard, voi incerca personal sa ma ocup de promovarea intalnirii de la anul ce va avea los in data de 18-20 iunie la Alesheim germania.
pentru informatii nu ezitati sa ma intrebati, anul acesta fiind prezent la intalnire am discutat unele aspecte cu organizatorii.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View Postfrumos. ce medie de varsta acolo frate ... si aici cei care au pe la 35-40 sunt "complexati", ca is prea batrani sa vina la intalniri cu "tineretul" ...
Comment
Comment