Daniel, noi nu suntem complexati pentru ca suntem trecuti de 40 de ani.
Intalnirea Internationala Dacia
Collapse
X
-
daniel, nu m-ai inteles.
suntem deja de mult off-topic, dar o sa mai spun odata si sper sa intelegi de data asta: eu ii admiram pe cei din germania tocmai pentru ca nu au aceste complexe des intalnite la noi. si am dat ca "exemplu negativ" pe cativa care ii cunosc si care nu vin la intalniri tocmai din cauza acestor complexe cum ca ar fi prea "batrani" pentru aceste intalniri. daca nici acum, atunci trecem peste ...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
...vyp75 foarte frumos,frumoase si pozele...si totusi ai lasat ceva invitatii pe acolo pentru nationala sau o eventuala regionala de-a noastra?
(Vizavi de ce s-a discutat mai sus...cu varsta...si la noi sunt destul de multi loganisti activi in loganclub cu varste peste 30 care vin si la intalniri...si fac pariu ca intalnirile noastre locale sunt mult mai dese decat in afara,iar faptul ca probabil numarul celor sub 35-30 de ani predomina nu poate sa fie decat un lucru bun.Normal ca sunt si care au o imagine deformata despre loganclub si il confunda cu un club auto sportiv,si nu numai cei de varsta peste 35)
Pe viitor speram la o participare mai numeroasa din cadrul loganclub la asemenea intalniri internationale...si asteptam si prezenta din afara la noi bineintelesLast edited by viorelu; 9 July 2009, 18:43.
Comment
-
Pai, ca sa fim on-topic, ia sa va arat eu cu ce suveniruri a venit vyp75(Vasile), de la intalnirea din Germania!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
cupa s-a dat la membri veniti de afara si mie special pentru ca am fost primul membru si prima masina logan club din Romania.
Deja sunt la a 4-a editie si eu am fost oficial primul roman de la internationala.
de venit au inceput sa faca programul pentru 2011 cand doresc sa faca o vizita la uzinele dacia de la pitesti, dar mai precis vor avea nevoie de ajutorul nostru anul viitor dupa complectarea listelor cu participanti.
deocamdata am vorbit cu ei si astept sa trimita fly-erul pentru intalnirea de anul viitor si apoi am sa incerc sa mai gasesc ceva membri sa i-mi tina de urat la internationala de anul viitor.
dar mai e ceva vreme pana atunci.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Eu zic ca ar fi trebuit sa lansam si noi o invitatie pe la ei in legatura cu nationala. Nu sunt ei ca need4speed sa se urce la volan ca n-au ce face in week-end si sa vina Pacat ca nu ne-am gandit. Dar ar fi frumos sa facem chestia asta anul viitor. Si daca ne-am planui intalnirile cum o fac ei, ar fi cu totul alta mancare de peste.
Ma ofer volunar ca translator! Germana & engleza!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
pai....mai Vasile.......tu stiai de Nationala.....si puteai sa le spui......
Dar nu-i bai, ca o vom face la anul.....
Comment
Comment