deci eu am cheltuit in 3 zile, 2 persoane 450 e
suma cuprinde:
- cazare 2 nopti -40e pe noapte cu mic dejun
- masa de deschidere intalnire -10e (mananci cat poti duce)
- gratar sambata seara -24e (la fel cat poti duce)
- cheltuieli generale -10e pentru chestile ce au fost inchiriate si altele
- pana la alesheim sunt 1350 km
preturile de mai sus sunt pentru 2 persoane.
ei au mai pus bautura, carne, cupele, cadourile pentru participanti din partea organizatorilor.
daca vrei sa iesi mai ieftin poti merge cu cortul, au loc amenajat si costa 5e pe tot weekendul.
la fel poti sa-ti iei de la market mancare si bautura si nu mai dai bani la ei si la fel te costa mai putin.
daca vrei sa stai mai mult se poate rezolva, pensiunea, restaurantul si campingul sunt ale organizatorului si nu e nici o problema.
Noi am stat de vineri pana marti.
este o zona frumoasa de deal cu multe paduri intr-un sat micut, relaxare totala.
in apropiere am fost la 10 km la o statiune superba unde ai tot ce vrei, este un lac imens si poti ocoli lacul cu bicicleta dar dureaza 6 ore, am facut ocolul lacului cu vaporul in 2 ore, ceva superb de neuitat.
cine vrea poze sa-mi lase mesaj pe mail vasi.hordobet@yahoo.ca si le trimit.
poti petrece 3 zile de vis daca sunt 2-3 perechi cu care sa vezi imprejurimile.
noi vom merge si la anul, sper sa fim mai multi ca altfel ne distram daca suntem un grup sa putem merge prin zona, asa de unii singuri e mai plictiseala.
mai multe intrebati si va raspund.
suma cuprinde:
- cazare 2 nopti -40e pe noapte cu mic dejun
- masa de deschidere intalnire -10e (mananci cat poti duce)
- gratar sambata seara -24e (la fel cat poti duce)
- cheltuieli generale -10e pentru chestile ce au fost inchiriate si altele
- pana la alesheim sunt 1350 km
preturile de mai sus sunt pentru 2 persoane.
ei au mai pus bautura, carne, cupele, cadourile pentru participanti din partea organizatorilor.
daca vrei sa iesi mai ieftin poti merge cu cortul, au loc amenajat si costa 5e pe tot weekendul.
la fel poti sa-ti iei de la market mancare si bautura si nu mai dai bani la ei si la fel te costa mai putin.
daca vrei sa stai mai mult se poate rezolva, pensiunea, restaurantul si campingul sunt ale organizatorului si nu e nici o problema.
Noi am stat de vineri pana marti.
este o zona frumoasa de deal cu multe paduri intr-un sat micut, relaxare totala.
in apropiere am fost la 10 km la o statiune superba unde ai tot ce vrei, este un lac imens si poti ocoli lacul cu bicicleta dar dureaza 6 ore, am facut ocolul lacului cu vaporul in 2 ore, ceva superb de neuitat.
cine vrea poze sa-mi lase mesaj pe mail vasi.hordobet@yahoo.ca si le trimit.
poti petrece 3 zile de vis daca sunt 2-3 perechi cu care sa vezi imprejurimile.
noi vom merge si la anul, sper sa fim mai multi ca altfel ne distram daca suntem un grup sa putem merge prin zona, asa de unii singuri e mai plictiseala.
mai multe intrebati si va raspund.
Comment