Intalnirea Internationala Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se pare ca Auto Europa TImisoara este furnizorul de loganuri pe acolo .. ca vad masina de test drive duster . acolo .
    Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!

Comment

• Super pozele, mai ales aia cu masinile aliniate pe campul ala.

Comment

• da ce unul din prietenii care livreaza masini si a facut un fel de lansare cu drive test.
        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• si deci anul viitor e pe 17-19 iunie? apropo, nu se poate organiza o internationala la noi in tara, acasa la mama Daciei?
          In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu

Comment

• si deci anul viitor e pe 17-19 iunie? apropo, nu se poate organiza o internationala la noi in tara, acasa la mama Daciei?

INTERESANTA PROPUNERE. AR FI FRUMOS SA SE MATERIALIZEZE PROPUNEREA TA
            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• deci
              in urma unor probleme aparute in iunie, nu mai merg in concediu.
              vreau sa lansez o idee
              cine vrea sa mergem la internationala cu o masina, mai multe persoane?
              plecarea de joi dupamasa, vineri-duminica intalnirea, duminica dupamasa plecarea spre romania.
              drumul dureaza in jur de 14 ore, 1400km
              cazarea sa poate si la cort cu 5e pe weekend sau camera single cu 20e pe noapte.
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Nu cred ca am ce spune.Superb.Pozele super faine iar intalnirea no comment.Asa ceva trebuie sa organizam noi ca doar de aici pleaca Dacia .In fine.nemti astia se pricep si la tunarit masinile noastre pe la interior sau exterior din cate vad!
                CARPE DIEM!

Comment

• deci se combina cineva cu mine anu acesta pentru germania?
                  poate chiar mai multe masini pentru un weekend?

Comment

• vyp-ule ..DAAAA EUUU ..ne combinam .discutam ce si cum facem..sper ca ramane batuta in cuie dupa ce discutam ,ca sa vad cat strang ..oricum vorbim mai detaliat pe mess.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• in principiu si eu as vrea sa merg sa revad Germania, dar vedem daca reusim sa scapam de la munca!
                      in ce perioada e anul asta?
                      vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• @vyp75- da eu ma cambin vreau la jermanica

Comment

• pentru cine e gandeste, la egionala discutam mai pe larg
                          poate asa la gramada ne strangem mai multe masini si tragem un chef in germania pe weekend.

Comment

• Originally posted by vyp75 View Post
                            pentru cine e gandeste, la egionala discutam mai pe larg
                            poate asa la gramada ne strangem mai multe masini si tragem un chef in germania pe weekend.
                            cred ca ar fi mai fain sa mergem mai multe masini!
                            ar fi interesant daca am putea sa facem o internationala si la noi!!
                            vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• suna interesant
                              sa vad cum stau cu banutii si poate face merg si eu la internationala

scuze de greseala
                              sa vad cum stau cu banutii si poate merg si eu la internationala
                              Last edited by florinc_99; 17 January 2011, 00:49. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

• poate se aduna mai multa lume, nu se stie.....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google