Calendar al intalnirilor LOGAN Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai eu m-am tot uitat si pe la unii si pe la altii...
    ca si concluzii (personale) sunt urmatoarele:

A. Ca o "traditie" se pot impune urmatoarele:
    1. Regionala de la Felix 15 Mai
    2. Regionala de la Deva 20 decembrie
    3. Regionala de la Brasov 1 Martie
    4. Nationala din vara in perioada 25-26 iulie - 8-9 August (se va vota pentru locatie)

De ce am spus "regionale", pentru ca mi se pare normal ca doar una sa fie nationala chiar daca va fi mai slaba ca si participare decat celelalte. Nu trebuie sa va suparati pentru asta, dar mie asa mi se pare normal.
    Dupa cum observati nu am pus nimic din moldova pentru ca inca nu am reusit sa inteleg (desi am citit) cum se organizeaza regionalele la ei. Pentru ca fiecare "regionala" e facuta sub "umbrela" unui anume club. Nu sunt facute pe sectiunea de Intalniri nationale ci sub LC Galati, LC Iasi, etc, ceea ce mi se pare putin nefiresc.
    De aceea pentru Moldova astept propuneri "fixe" din partea lor. Respectiv locatie si perioada.

Oricum avem mult de discutat pe aceasta tema, dar in principiu cred ca ne putem intelege si stabili un calendar comun pentru tot LC. Felicitari sebi pentru idee, chiar daca poate vom ajunge iarasi la anumite discutii interminabile pe aici
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Parerea mea esta ca Nationalele sa fie pe undeva prin centrul tarii!
      Nu zic asta ca sunt sibiab, dar cred ca ar fi normal asa sa nu se parcurga kilometrii foarte multi de un club sau altul!
      Centrul tarii fiind oarecum...Brasov, Sibiu, Tg. Mures, Cluj, sau o locatie inedita pe care poate o vom stabili de comun acord!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Da ideea asta este ca nationala sa se tina pe timp de vara si restul sa fie regionale,si ar fii bine daca s-ar face undeva unde am avea un punct comun de concedii de exempl la munte sau la mare asta ramane de votat dar trebuie sa o facem cat mai repede.
        Si eu propun asa :

1. Craiova-24-26 Ianuarie-Regionala
        2. ???????-15-17 Februarie-Regionala
        3. Brasov-o1 Martie-Regionala
        4. Pitesti-Mioveni-18-20 Aprilie-Regionala
        5. Felix-15-17 Mai-Regionala
        6. Piatra Neamt-20-22 Iunie-Regionala
        7. Sibiu-25-27 Iulie-Regionala
        8. Constanta-15-17 August-Nationala
        9. Timisoara-19-21 Septembrie-Regionala
        10. Bucuresti-24-26 Octombrie-Regionala
        11. Cluj-21-23 Noiembrie-Regionala
        12. Deva-19-21 D
        ecembrie-Regionala

Unde am pus semnul intrebarii sa se aleaga un oras nu stiu care.

Datele se pot schimba cu o zi doua in plus sau in minus ,la propunerile voastre, totul depinde de cum pica data respectiva ,in wikend sau in cursul saptamanii, dar datele trebuie sa fie in wikend si asta se poate posta la inceputul fiecarui an cand vom putea sa vedem cu pica datele.

Eu raman la aceasta propunere si cred ca am acoperit cam toate zonele tarii si care sunt si interesante sa mergem.

Acum ramane de vazut unde se va tine Nationala la munte sau la mare adica la Sibiu sau la Constanta.

Astept cat mai repede propunerile voastre si daca doriti poate faceti si un pool ptr votare la ceea ce am propus eu.

Multa-"m fain.
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Sa nu uitam Iasul si Galatiul pentru ca acolo sunt multi loganisti sufletisti!
          Last edited by valeriu61; 8 March 2009, 21:10.
          Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Mi sa pare cam mult in fiecare luna... o regionala dar avand in vedere ca suntem multe persoane.. la regionale nu trebuie sa participe toata lumea.. de ex la cluj.. vin cei de prin imprejurimi.. la bucuresti la fel.. si nationala ar fi ideal sa participe cele mai multe persoane.. calendarul mi se pare ok.. binenteles cu mici modificari daca doresc restul in sensul modificarilor adica nu trebuie batut in cuie calendarul. Da.. si avand in vedere... ca sunt in fiecare luna.. nu stiu daca nr participantilor.. va fi asa mare ar trebui odata la 2 luni ar fi mai ok..
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

Mie unu sunt de acord cu, calendarul facut de sebi8ta.....dar cum se spunea mai sus, ca nu a intelesc cum se organizeaza regionalele la noi, ca nu se posteaza in sectiunea de INTALNIRI NATIONALE...
              Ideea e ca noi vrem ca odata la 3-4 luni sa facem o regionala,in fiecare oras al Moldovei, sa nu apara discutii ca numai un singur oras din aceasta regiune se ocupa de regionala.
              Aici vor apara multe "carcoteli". Am sa vorbesc si cu organizatorii din zona Moldovei, si vom lua o decizie, de comun acord, pentru a ne feri de eventualele discutii.
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Si eu zic virgula ca in fiecare luna e cam des!
                Ideea e ca vom fi mult mai multi daca regionalele s-ar face la un interval mai mare!
                Sa avem de ex. 4 regionale si 2 nationale!
                Timp ar fi destul de organizat, de discutat, de votat data!
                Stiti cum e vorba.....mai rarut ca-i mai dragut!
                Ideal ar fi sa stabilim 2-3 locatii definitive ( 01.03 Brasov ,15-15.05 felix 25-26.07 Sibiu)
                iar restul la initiativa!
                Pentru ca in felul acesta vom putea ajunge in mai multe locatii!
                Ganditi-va ca de ex. e stabilita in locatia"X" si nu pot sa vina decat 4-5 participanti...dupa parerea mea n-ar fii in regula!
                Dar discutam, caci din acest motiv s-a facut topicul asta!
                Plus de asta, uitati-va ce s-a intamplat la Deva si la Brasov. in ideea ca au fost niste initiative care s-au bucurat de sustinere si participare!
                Dar inca o data, totul se discuta!
                De acord cu lista lui Sebi in principiu!
                Last edited by KeanuRev; 9 March 2009, 17:40.
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Initial si eu m-am gandit sa facem cate o regionala o data la doua luni dar asa nu putem sa acoperim toate zonele tarii . Ar mai fii varianta ca in fiecare an sa facem in orasele vecine fata de anii precedenti din doua in doua luni, si o singura nationala pe an.Asta ar insemna ca in fiecare an in peroada 01.05.Ianuarie sa postam calendarul tinand cont de anul care a fost,si bineinteles ca putem sa-l facem de acum pe 5 ani ca sa se stie dar vedem ce si cum.

1. Craiova-24-26 Ianuarie-Regionala
                  2. Galati-15-17 Februarie-Regionala
                  3. Brasov-o1 Martie-Regionala
                  4. Pitesti-Mioveni-18-20 Aprilie-Regionala
                  5. Felix-15-17 Mai-Regionala
                  6. Piatra Neamt-20-22 Iunie-Regionala
                  7. Sibiu-25-27 Iulie-Regionala
                  8. Constanta-15-17 August-Nationala
                  9. Timisoara-19-21 Septembrie-Regionala
                  10. Bucuresti-24-26 Octombrie-Regionala
                  11. Cluj-21-23 Noiembrie-Regionala
                  12. Deva-19-21 Decembrie-Regionala

La aceste intalniri regionale normal ca participa cluburile vecine cu locatia respectiva si bineinteles si altii care pot si doresc sa participe.La cea nationala care va fii cea mai importanta trebuie sa participam toti zic eu.
                  Va mai astept cu propuneri.
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

pentru zona moldovei cred ca e buna ideea sa facem regionala moldovei la piatra
                    ca e si zona faina, cazarea ieftina, la stadion sau in strand e loc berechet de parcare pt intalnire....

la iasi suntem multi intr-adevar dar uite la a 3a regionala care se tine in iasi nu am gasit cazare sub 100 ron si s-a dovedit a fi un impediment... mai avem 7 zile pana la intalnire si speram totusi sa iasa bine.... eu unul am fost multumit de ce a iesit la piatra.... pb cu masa... e alta macare de peste... aia de la pensiunea unde am mancat sunt de vina nu organizatorii.... parerea mea ...

apropo de propunerea asta sa vedem ce zic si colegii din galati (si acolo e pb cu cazarea), botosani, vaslui, bacau

de la piatra in jumate de ora esti in bicaz, ai si manastiri in jur.... are si telegondola, suficiente puncte de atractie si cel mai important se poate gasi cazare la moft si la preturi rezon eu votez pt piatra.... am sa vorbesc si cu loganistii ieseni, dar cred ca vor fi in asentimentul meu
                    IS 10 LNC Facebook

Comment

Probabil nu sunt singurul, dar eu unul nu sunt de acord cu Nationala de la Constanta. Nationala trebuie sa fie undeva unde pot ajunge cat mai multa lume, din cat mai multe Cluburi Locale. In perioada de vara circulatia este prea aglomerata in zona litoralului. Propun ca si loc de intalnire undeva in centrul tarii, daca nu chiar in centrul tarii (cei din zona sibiului stiu despre ce vorbesc). Stiu ca cei din Constanta imi vor sarii in cap dar asta e parerea mea si cred ca nu sunt singurul.

Comment

Salut, am si eu o propunere de exemplu din lista domnului Sebi8ta 7. Sibiu-25-27 Iulie-Regionala sa fie nationala si deoarece pentru noi din banat este destul de mult pana la constanta si votez si eu pentru 9. Timisoara-19-21 Septembrie-Regionala. Multumesc si imi cer scuze daca am spus ceva gresit. Numai bine

Comment

vali: din pacate anul trecut s-a vazut ca o nationala nu poate avea loc decat undeva la mijloc. Nici la cea de la sovata nu au fost prea multi, dar cea de la constanta nici macar nu a avut loc. E foarte greu sa mergi o tara sau jumate de tara pentru o intalnire nationala, sa dai peste niste preturi de cazare de sa iti plangi de mila, peste inghesuiala, etc. S-a argumentat ca vine lumea in concediu la mare si ... dar nu s-a spus ca multi pleaca pe litoral "afara", ca si cei care merg la mare merg in diferite perioade, si deci ... oricum se va discuta mult pe tema asta asa ca avem timp sa luam decizii.
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Regionala a IV a pe Moldova, pe 14 iunie, la Galati.
                            Era deja stabilita locatia, doar ziua nu. Detaliile se vor stabili saptamana aceasta la Regionala a III a de la Iasi.
                            Toata stima

Comment

In principiu, deocamdata ramanem pe ideea sa organizam regionalele din Moldova odata la 3-4 luni,si de fiecare data in locatii diferite, pentru a da sansa tuturor cluburilor din zona Moldovei sa organizeze si ei o regionala. Cu ocazia asta, ne stimuleaza si pe unii din noi, sa mai "iesim" din oras,monotonie, si sa vizitam si pe colegii nostri.
                              Asta e pur parerea mea.

In legatura cu intalnirea nationala, sunt intr-u totul deacord cu Vali. Ea trebuie tinuta undeva in mijlocul tarii, pentru a putea cu o oarecare usurinta sa participe cat mai multa lume.

De altfel, ramane ca idee, toate intalnirile de anul acesta depre care se stie....IASI,FELIX, GALATI, SIBIU etc..sa aiba loc asa cum s-a programat, ramanand a ne decide la un calendar de intalniri pentru anul 2010.
                              Last edited by cristi3775; 9 March 2009, 13:54.
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Si eu sunt de acord cu vali nationala trebuie sa fie undeva in centrul tari ex:cea de la brasov putea fi numita nationala sau cea de la sibiu
                                Avand in vedere ca acum la regionala de la brasov am fost doar 2 masini din LC Craiova dar daca nationala o sa fie la constanta nu cred ca mai pot venii atatia loganisti cati am fost la Brasov care dupa parerea mea a fost cea mai tare intalnire de pana acum eu unul va pot asigura ca voi venii la toate regionalele si nationalele iar cu intalnirile din luna in luna sunt de acord cu sibianul "mai rarut ca-i mai dragut" nu cred ca ne putem permite sa mergem la toate intalnirile mai ales cu criza asta
                                Astai parerea mea iar daca am scris ceva gresit rog stergeti si nu in ultimul rand felicitari lui Sebi si de ce nu vrei tu ca nationala sa fie la brasov ? E foarte frumos o putel lasa pe 01.martie in fiecare an asta fiind nationala

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google