If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lucian, pe 14 iunie se organizeaza regionala in ARGES, data batuta-n cuie. Data stabilita de voi, la Galati , e o data fixa sau se mai lucreaza la ea???
Eu unul as vrea sa vin si in Galati, cat si in ARGES...S-ar putea sa mai fie doritori pentru ambele locatii
Intalnire nationala Brasov 01.03.2010
Intalnire nationala Sibiu 03.-04.09 2010
Intalnire regionala Felix 14-15.05. 2010
Intalnire regionala Constanta 15-17.08 2010
Intalnire regionala Pitesti-Mioveni 14-15.o4.2010
Intalnire regionala Galati 14 06.2010
Intalnire regionala Constanta 15-16. 08.2010
Restul intalnirilor propunetile voi in functie de ceea ce am scris eu .
Anul acesta se va tine si la constanta in luna august in 15-16.2009 si la anul la fel.
Hopa ....si cei din partea estica a tarii isi fac aparitia prin sectiunea de "INTALNIRI NATIONALE!E de bun augur!Bine ati venit! lupulucian, stie dece......... Cavalereste, ar trebui sa se ceara scuze pentru unele comentarii si impresii.......... sebi8ta, eu zic(si numai eu) ca Sibiul sa ramana nationala in Septembrie!, si Brasovul in Martie!, iar celelalte sa fie regionale!
Nu de alta, dar oricum noi "centralistii" vor fi prezenti la cat mai multe, iar ceilalti, vor fi mai aproape de centrul tarii si de regionalele din zona lor!
Haideti sa facem cu totii o echipa si sa fie toate intalnirile postate la "INTALNIRI NATIONALE" , si sa fie discutate la general! Iar in ceea ce priveste chestiunea cu ...."organizatorii de intalniri" nu are rost sa ducem discutia mai departe!
Ceea ce este scris cu italic, trebuie luat in seama de un singur "organizator de intalniri" sa nu mai fie asa de vehement cand e invitat mai subtil la o petrecere!!!!!
Eu , si nu numai eu, adica Sibiul(cred ca 100%) e ok cu programul de anul viitor!
Regionala Moldova, Galati, 14 iunie.
Am preluat stafeta de la cei din Iasi, dupa finalizarea regionalei de la ei.
Foarte buna initiativa, insa data se suprapune cu intalnirea celor din Arges ( Pitesti si Mioveni), iar noi sibienii le-am promis deja ca pe 14 iunie le vom face o vizita...asa ca imi pare rau...Sincer chiar mi-as dori sa ajung si la Galati, odata...
In principiu sunt de acord cu ultimul calendar postat...
...fiind regionala si la Galati si in Arges nu e un capat de tara...chiar ar mai fi loc de una in vest in acea zi...oricum distanta de la noi pana in zona Moldovei ar fi cam mare(si viceversa)asa 2 puncte de intalnire vor facilita prezenta mai multor membrii loganclub...per total,la amandoua...important e sa facem intanirile si sa ne mobilizam cat mai multi.(poate si un duplex Arges-Galati...cu un webcam...ar prinde ca idee pentru 14 iunie...bineinteles cu conditiile de rigoare)
Adevarul e ca unii sunteti prinsi cam intre...insa acu' va decideti si voi care vrea colo si care vrea colo...voi stiti
Tin sa intervin. Domnilor, afirmatia lui Lupu Lucian, referitor la intalnirea regionala din zona Moldovei, pe data de 14.06 se tine anul acesta {2009}, nu la anul {2010}.
Duminica 15.03.2009, participand la a 3a intalnire regionala din zona Moldovei, impreuna cu ceilalti colegi si organizatori de intalniri, din aceasta regiune, s-a stabilit ca punct de intalnire pentru regionalape zona MOLDOVEI sa se tina la PIATRA NEAMT. Data nu am stabilit-o inca.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Apreciem acest lucru, dar nu apreciem faptul ca organizati o ontalnire exact in acelasi timp cu alta, in conditiile in care cea din Arges a fost anuntata inainte de cea de la voi!
Unele chestii chiar conteaza, dar am impresia ca sunt facute innadins.......parerea mea!!!!!
Bafta!
cristi3775
...pai cine a pomenit de 2010?...eu cred ca toata lumea si dat seama ca in 2009.Daca se tine la Piatra-Neamt e o noutate...si cred ca mai schimba ceva destinatii
Oricum:Felicitari pentru ce ati facut la Iasi!...se pare ca a fost o intalnire frumoasa si superorganizata.Felicitari inca odata!
Frate de baricade...stai linistit...e o pura coincidenta...si imi pare rau ca nici acum vad ca baietii din Moldova nu posteaza topic la sectiunea nationale...astfel poate mai venea ceva lume la Iasi(multa lume nu a stiut si sunt sigur ca ar mai fi fost amatori de intalniri)...si nu se mai ajungea la astfel de suprapuneri de date
Stiti cum e cu chestiunea x?
Cica 95% merg intr-o directie, iar 5% tin contra........
Eu unul asta vad in tot ceea ce se intampla cu intalnirile astea.........
Cum sa stabilesti o data a intalnirii regionale(relativ apropiate ca distante) in aceeasi zi?In condiile in care una din ele(cea din Arges) a fost anuntata inainte?
Eu cred ca e facuta inadins!....
Parerea mea!!!!!!
Intalnire nationala Brasov 01.03.2010
Intalnire nationala Sibiu 03.-04.09 2010
Intalnire regionala Felix 14-15.05. 2010
Intalnire regionala Constanta 15-17.08 2010
Intalnire regionala Pitesti-Mioveni 14-15.o4.2010
Intalnire regionala Galati 14 06.2010
Intalnire regionala Constanta 15-16. 08.2010
Restul intalnirilor propunetile voi in functie de ceea ce am scris eu .
Anul acesta se va tine si la constanta in luna august in 15-16.2009 si la anul la fel.
calendarul acesta e facut pentru anul 2010...la aceasta idee am postat eu. oricum..in posturile anterioare s-a vorbit ca pe zona moldova, intalnirile care s-au programat pentru anul acesta, sa se tina asa cum s-a programat.Anul acesta inafara de intalnirea regionala de la GALATI, se va mai tine o singura intalnire in zona moldivei, undeva prin luna octombrie.
@sibianul- nu a fost facut cu dinadins
Ati fost asteptati si voi ceilalti la IASI..chiar daca discutia nu a fost postat la sectiunea de INTALNIRI NATIONALE....De ce?...Pt ca este o intalnire regionala, si se posteaza in sectiunea celor care o organizeaza.
Cum zicea si viorel.. sunt la distante mari.. cel putin ar fi frumos daca cei din moldova ar posta aici la rubrica intalniri nationale.. macar asa nu s-ar mai suprapune.. si in acelasi timp. ar vedea mai multa lume..
LE. Intre timp poate va hotarati si unde se tine.. pana la urma intalnirea la GALATI sau la PIatra Neamt
cristi3775, ideea din posturile aterioare a fosc..."de ce intanirile din zona Moldovei " se posteaza pe topicurile intalnirilor locale!
Iar in ceea ce priveste data intalnirii regionale , nu-mi spune ca n-ati stiut de cea din Arges............sincer, nu tine chestia asta!
Voi chiar vreti sa faceti parte separata de ceea ce inseamna toata tatra?
Sincer, am un mare respect pentru gl..mmm , daca nu ma inseala memoria pentru faptul ca a reusit sa ajunga la Brasov, si fara prea multe comentarii de un anumit gen sau altul, a venit, ne-am cunoscut, ne-am simtit bine si totul a fost ok!
Sincer, deabia astept sa ajung sa va cunosc pe toti cei din zona Moldovei, dar organizati si voi o intalnire la o data libera!
Oricum, in 5 iulie, o sa fiu un Galati si abia astept sa ne intalnim!
Pacat ca ne suprapunem ,daca si cei din moldova postau la"nationale" poate nu se ajungea aici dar asta e , oricum loganisti sunt destui si pentru Pitesti si pentru Galati
-cineva mi-a ascultat doleanta si se pare ca se organizeaza ceva la Piatra -cand ?
..restu e logan
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
jumate din posturile de pe acesta pagina sunt offtopic. Se vorbea despre VIITORUL calendar LC si nu despre actualele intalniri, ca se suprapun, ca ... reveniti la subiect sau ? ...
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment