Calendar al intalnirilor LOGAN Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oricum, chestia referitoare la deschiderea unui topic, DOAR pentru regionala sau nationala respectiva, deschis, ATENTIE, in cadrul clubului organizator, cu 2 luni in avans, este de bun simt si da dovada de spirit organizatoric. S-a demonstrat in timp ca 2 luni sunt numa bune pentru toata activitatea de dinaintea regionalei / nationalei.
    In alta ordine de idei, s-ar putea ca pe viitor ( 2010 ) sa avem regionalele pe Moldova intr-o singura locatie, maxim doua. Sa nu mai existe permutarile acestea de locatii. A fost o idee ce s-a lansat la regionala de la Iasi.

Comment

Totusi nu s-ar supara nimeni daca ati deschide si un topic macar cu cateva saptamani inainte la nationale...chiar ar fi benefic ,sigur s-ar gasi si membri de la distanta sa va viziteze
      PH-16-GMC...crezi tu ca nu se va mai intampla ce zici tu daca s-ar implementa ideea ta cu legitimatiile...eu nu vad legatura,tine de bun simt,insa nu cred ca a afectat cu nimic imaginea intalnirii de la Brasov.Doar ca a fost o intalnire mai galagioasa iar treburile despre care s-a tot vorbit dupa nu au facut decat sa condimenteze si mai mult atmosfera

Comment

Legitimatiile nu vor face decat sa nu ne mai cautam atata in multime, caci vis a vis de apelative.....vor fi aceleasi!
        Parerea mea!
        Iar in ceea ce priveste postarea topicurile cu intalnirile, cel mai bine ar fi sa fie postate in sectiunea cu cele nationale! In felul acesta ar stii toata lumea si nu numai cei care cauta prin "locale"!
        La urma urmei, e o intalnire mai ampla si cred ca ar trebui sa fie postala la general si nu doar la particular!
        Numa' bine!
        Last edited by sibianul; 26 March 2009, 21:58.
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Sunt de acceasi parere cu sibianul intalnirile de amploare sa fie postate la nationale ca sa le vada toata lumea ,sa fie mai usor de gasit si sa nu mai apara suprapuneri..
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

Propunerea mea ptr.luna decembrie este sa se faca la cluj regionala si ca si data sa fie de revelion , asa poate facem si noi un revelion impreuna si mai fain este sa fim cat mai multi.Ce ziceti ?

Referitor la legitimatii sunt intr-u totul de acord sa se faca ca sa ne putem cunoaste mai bine si ceea ce e adevarat sa nu ne cautam de nebuni prin multimea de oameni la intalniri ,in principiu trebuie sa vedem cine le face ,eu zic ca cine a propus prima data de asa ceva sa le si faca sa ia legatura cu toate cluburile si sa se implice in acest sens,sau mai bine fiecare club sa-i trimita emblema clubului din orasul care face parte ca sa o poata tiparii pe legitimatie.

In legatura cu postarile de evenimente acestea trebuie postate la INTALNIRI NATIONALE si nu altundeva si fiecare intalnire sa aiba threadul ei incepand cu luna Ianuarie si de fiecare data sa intram pe threadul respectiv si sa putem vizualiza ceea ce intampla sau se propune ptr. intalnirea respectiva,asa este cel mai bine.
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Pai topicurile se vor face fiecare in parte in functie de cum urmeaza.. de ex.. dupa ce o sa fie ce-a de la sibiu se fa posta alta intalnire.. si asa mai departe..
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

Eu zic in ceea ce priveste legitimatiile sa se faca pe plan local, asa cum si siglele se fac tot local!
                Singura chestie care trebuie avuta in vedere, esta ca toti participantii la intalnirile nationale sau regionale, sa aiba o legitimatie, sau un ecuson cu nick-ul de pe forum!
                aham......Restul e LOGAN

Comment

Eu doresc ca legitimatiile sa se faca de catre organizatorii de cluburi fiecare la clubul respectiv dar toate legitimatiile sa fie la fel ca aspect ,sa difere doar emblemele de cluburi (ceva normal )in rest sa fie toate la fel ca sa nu ne trezim cu "x' modele de legitimatii .

In ceea ce priveste topicurile cu intalniri eu zic ca daca sunt trecute toate ,asa fiecare care intra pe INTALNIRI NATIONALE ,vede unde este intalnire si poate sa-si faca din timp un program sau ce mai vrea fiecare ,si sa participe la ce intalnire doreste ,si poate intra oricand pe sectiunea respectiva si sa posteze sau sa se informeze despre intalnirea repectiva.Eu zic ca asa este cel mai bine.
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Sebi, eu cred ca daca sunt ca si model diferite n-ar fi o problema, atat timp cat si siglele sunt diferite!
                    Important e ca dimensiunile (ca si in cazul siglelor) sa fie aceleasi, si neaparat ca nickname-ul de pe forum sa fie vizibil!!!
                    aham......Restul e LOGAN

Comment

Originally posted by sebi8ta View Post
                      Eu doresc ca legitimatiile sa se faca de catre organizatorii de cluburi fiecare la clubul respectiv dar toate legitimatiile sa fie la fel ca aspect ,sa difere doar emblemele de cluburi (ceva normal )in rest sa fie toate la fel ca sa nu ne trezim cu "x' modele de legitimatii .
                      De acord, dar ar trebui sa se stabileasca si sa se prezinte un format standard care apoi sa fie personalizat cu sigla fiecarui club.

Comment

Ce ziceti de formatul asta?
                        Attached Files
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

......si in locul turometrului sa fie sigla fiecarui club
                          avem pe cineva sa bage in lucru un prototip ?
                          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                          prost.

Comment

O sa incerc eu sa fac ceva modele...... sa vedem ce iasa!
                            Ca si format, eu zic ca-i ok. , iar designul sa fie personalizat de fiecare club in parte, cu conditia ca pentru nickname-ul de pe forum, sa ramana partea de sub "concurent", iar acel "concurent" sa-l inlocuim cu "membru"!
                            aham......Restul e LOGAN

Comment

ideea nu ii rea , sambata vrem sa vedem Sibianul-e un concept al legitimatiei ptr. logan club Sibiu.dar ar fi bine sa se tina cont de formatul legitimatie , sa se respecte un stas ,al dimensiunilor ........
                              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Numai zic ca tocmai a spus nsa in postul #85,deci sunt exact de aceiasi parere si pro ptr.format ,standart etc. cum a zis nsa .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google