If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa zicem ca pentru intalniri ar merge nah...
Dar sa revenim la calendar,ca legitimatiile si-au facut deja topic separat...desi vad ca si acolo s-a cam dat in mistocareala...
Pai in principiu, zic eu ca ar cam fi ok programul pentru anul 2010, dar sa includem si Clujul in
regionale!
Deci parerea mea este noiembrie Cluj, si Decembrie Deva!
Eu sunt de acord sa veniti de revelion la cluj.. doar ca.. depinde.. de modul in care vreti sa petreceti.. credeti-ma nu vreti sa aflati costuri de cazare la cluj de revelion.. ca... o sa ramaneti uimiti.. cel putin 400- 500 de lei de persoana.. si asta la o pensiune modesta.. acuma depinde si pe cate zile.. ii cam aiurea.. eu de obicei nu stau in cluj de revelion ma duc la o cabana sau undeva.. dar daca lumea va fi de acord.. ma voi ocupa de organizare si ma voi interesa.
Pai tocmai aste era si ideea mea, ca regionalele din noiembrie si decembrie sa se faca....una la Cluj si una la Deva!
Singura obiectie ar fi vis a vis de revelion..........
Si tocmai ca am sesizat ideea ta, eu am propus o succesiune a lor!!!!!
Ca sibianca, mi se pare cam "extrema" diferenta dintre Timisoara si Constanta, puse la o luna distanta, mai ales ca cel mai probabil n-o sa ajung la niciuna. Plus ca intalnirea de la Constanta e in plin sezon - nici nu vreau sa ma gandesc la preturi si aglomeratie. As propune sa se se mute la Sibiu cea din 15-17 august, si la Constanta sa fie in 3-4 septembrie, daca nu are cineva ceva impotriva. Pe langa asta, ar fi frumos sa punem o intalnire la capitala candva, desi traficul nu prea tine cu noi...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment