Regionala LoganClub In Arges-14-iunie-2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

astazi am cam incercat sa stabilim ce si cum pt 14 iunie...eu zic ca mai bine am da drumu la lista...si am rugaminte ca fiecare persoana sa scrie cam cati o sa fie in masina(asa informativ)...si clubu de unde vin ca sa avem o lista ordonata:p
    Ora pentru intalnire am stabilit-o sa fie in jurul orei 10 ca sa poata ajunge toata lumea la timp
    Logan Club Pitesti
    1.Alexutzu(2 persoane)
    2..
    3..
    Last edited by alexutzu; 26 April 2009, 20:57. Reason: Automerged Doublepost
    low....&.....slow

Comment

Salut.Hai ca-mi place,asa mai merge,tot inainte cu tupeu....si ....mai mult curaj.
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Haideti baieti,sa umplem Mioveni-ul de loganuri...Sa se vada ca LoganClub reprezinta un grup unit... Va asteptam!!!
        sigpic

Comment

+ garib 1 masina campulung
          AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

hai bucurestiu treciti-va pe lista..la fel si craiova....
            low....&.....slow

Comment

nu-i grabi alex ,ca atunci cand o sa apara lista cu cei din bucuresti nu mai e loc pe pagina
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Originally posted by ag80bik View Post
                nu-i grabi alex ,ca atunci cand o sa apara lista cu cei din bucuresti nu mai e loc pe pagina
                Sper sa reusim sa ne adunam macar cati ne-am adunat sa mergem la brasov. Oricum, eu am sa fac tot posibilul sa ajung, pt ca am ratat intalnirea de vara trecuta de la Mioveni, si dupa ce povesti si impresii am auzit, imi doresc fff mult sa reusesc sa ajung....chiar daca nu mai am logan

sigpic

Comment

noi asteptam...si cand ne asternem pe lista va dam planurile peste cap )
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Asa jockere cand pui lista sa se blocheze netu .....sa cada retelele ))
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

Ma bag si eu

Comment

Va rog sa treceti pe lista cate persoane si cu cate masini veniti asa cum e trecut si la ceilalti .
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Eu cred ca cel mai bine ar fi ca totul in ceea ce priveste organizarea si detaliile sa ramana in seama celor de la Pitesti/Mioveni!
                          Ei ar trebui sa ceara anumite detalii si corectii la lista de participanti!
                          Sa lasam fiecare organizator de regionale/nationale sa-si faca treaba, iar apoi sa comentam fiecare dintre noi modul cum s-a organizat!
                          Parerea mea!
                          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

noi incercam sa ne facem o idee la cate masini(si persoane) or sa vina pentru a ne putea organiza cu ce mai trebuie...d-aia v-as ruga cum a zis si sebi sa treceti si cate persoane vor fi in masina macar cu aproximatie
                            Last edited by alexutzu; 1 May 2009, 23:55.
                            low....&.....slow

Comment

eu nu stiu sigur daca ajung, si in caz ca ajung nu pot spune cate persoane o sa fim. intre 2 si 4, dar exact nu pot spune. inca nu ma trec nici pe lista.
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

@alinfbl... nu mai zic nimic.. pe langa ca te-ai inscris ferm convins ca vii la felix.. cand am incercat sa dau de tine sa vedem cum rezolvam cu cazarea... nici macar..un ma fraiere vezi ca nu mai vin la felix ca o aparut o problema.. nu te mai chinui sa gasesti cazare.. nu mi-ai zis..
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google