Inca un motiv in plus sa fi prezent.
Regionala LoganClub In Arges-14-iunie-2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cu... intrarea la uzina nu sa incercat nimic? nici o aprobare nici nimic?... De la cluj am fi vreo 5-6 masini.. si sunt sigur ca din mai multe locuri ar veni daca ar fi o vizita la uzina..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Logan Club Pitesti :
1.Alexutzu avr(2 persoane)
2.Mau (1 persoana)
3.Maniak (1 persoana momentan)
4.Peter dsl(1)
5.Marian(1)
6.florin dnf (poate 2 )
7.bitza bik(2 pers plus juniorul)
8.aditaif + prietena - 1 golan
9.DRN (1 maxim 2)
10.viorelu(1 masina-sotia(+1mic)+fata probabil)
11. D.A.Y + remorca
Logan Club Brasov :
01.sebi8ta+sotia-1 masina
02.botorog emyl-1masina
03. .........
Logan Club Mioveni:
1.Augustin(posibil 2 persoane)si o masina sau poate 2
2.FANE YXA cu Rashcella
3.Ionutz AIC & Alexutzu1 - 1 golan
4.Katalyn & prietena - 1 golan
5.Tweety & sotia
6.Bosketel
7...........
Logan Club Sibiu:
1.sibianul + sotia - 1 masina
2.valeriu61 + sotia -1 masina
3.cristivsb + prietena - 1 masina
4.Bad_Wolf
Logan Club Campulung:
1.Garib (1 masina)
Logan Club Bucuresti:
1. Andreea13 ( 2 pers.)
2.........
3.........
4.........
Logan Club Craiova:
1.Prestige2008 (3-4 pers.)
2.AlinFbl(2 pers)
3.......
LOGAN CLUB PLOIESTI:
1: PH-16-GMC + 1 pers
2: mirita adrian+sotia
3: skylex + prietena
Comment
-
speram sa ne adunam cat mai multi ,de la brasov sigur urmeaza sa se mai treaca pe lista.
Toti cei din tara care vin la intalnire inclusiv eu vrem sa vizitam uzina asa ca facetipe dracul in sapte si faceti posibila vizutarea uzinei si mai ales ca atunci o sa vina foarte multi loganisti.Mergeti vorbiti cucei de la uzina si rezolvati aceasta problema ca sigur se va putea ,doar vointa sa fie si din partea voastra.
asteptam un raspuns pozitiv de la voi.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Noi cei de la Sibiu, subscriem!
Comment
-
va inteleg ca vreti da vizitarea uzinei e imposibila...a zis si tuiti mai sus..@sebi...crede-ma ca si eu as vrea sa putem face un tur prin uzina....daaa nu avem cum sa rezolvam acest lucru...am vb cu cateva persoane din familie care lucreaza in uzina...si chiar nu se poatelow....&.....slow
Comment
-
eu cred ca se poate sa vizitam uzina.Faceti o cerere la conducere si explicatile cine vrea sa o viziteze si o sa vezi ca se poate .Incercati si o sa reusiti.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment