Regionala LoganClub In Arges-14-iunie-2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut...la dacia nu au si ei o "zi a portilor deschise"?...eventual sa pice chiar in 14 iunie?>>>
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Acuma, na, daca se poate e forte bine, daca nu se poate ...e la fel de bine, caci oricum, noi vom avea ce face1
      Oricum ar fi fost ceva inedit sa dam un tur prin fabrica, dar asta e!
      Poate ca intradevar se va face la un moment dat o zi a portilor deschise si atunci poate facem una fulger la Mioveni!
      Spor la organizari !
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

va dati seama ca daca am fi avut o ocazie cat de mica am fi facut posibilu sa facem un tur
        low....&.....slow

Comment

ok , intelegem , nu se poate asta e data viitoare ..

sibiene la fulgeru ala sa ma suni si pe mine :P

Comment

baieti dau si eu un mail la vocea clientului ....vedem ce o sa iasa ;)

Buna Ziua. Ma numesc Petre Marian si sunt din Ploiesti Prahova . Sunt organizator la clubul ''LOGAN CLUB PLOIESTI'' pe data de 14.06.2009 avem INTALNIRE NATIONALA LOGAN CLUB (la pitesti)....Va scriu acest mail cu gandul si speranta de a afla pasii de productie al acestui model ''LOGAN'' . Avem rugamintea (daca se poate ) sa vizitam si noi Uzina....sa vedem cum prinde viata acest model .

Buna Ziua
            Stimate domnule Petre ,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca momentan nu se mai efectueaza vizite in Automobile Dacia. Daca totusi doriti sa vizitati Automobile Dacia va asteptam cu o noua solicitare de vizita in toamna acestui an.

Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400.

Cu consideratie,
            Agent Servicii Client,
            Tomescu Mihai Alexandru

asta este ...am incercat si eu
            Last edited by PH-16-GMC; 26 May 2009, 15:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ph-16-gmc multumim pentru ajutor.poate nu ne credeti dar de o luna am apelat la toate relatiile mele(nu ma laud dar am cateva)si este imposibila vizitarea uzinei.motivele au fost argumentate si vi le voi spune pe14.sunt sigur ca veti intelege.noi va asteptam cu cea mai mare placere.locatia e ok,deja am luat legatura cu cateva hoteluri pentru cei ce vor o mini-vacanta la plaja si la un mic.
              o sa putem vedea locul unde a fost un simbol al uzinei si anume pavilionul si atat cat ne permit ochii o sa ne uitam prin gard la o mica parte din uzina.nu e vina nimanui ca nu se poate vizita uzina.
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

da un fotbal intre orase?)) am vazut ca este teren acolo , echipe de cate 5 si bataie premiu o sticla de sampanie )

cei mai buni din fiecare oras , 20 de min repriza
                Last edited by skandal; 26 May 2009, 17:04.

Comment

La noi la sibiu,la facultatea de inginerie, s-a organizat o intalnire la fabrica la mioveni. oamenii au fost acolo dar nu i-au lasat sa vada tot, pe motivul ca se lucreaza la noul model.sunt sigur ca deaia nu se mai fac vizite, probabil pana iasa noul model.

Comment

asat ar cam fi principala cauza...noi speram sa iasa bine intalnirea...ca am cam intrat in criza de timp...daca reusim sa punem totu la punct nu veti regreta ca ati venit:p
                    low....&.....slow

Comment

• da...alexutzu..organizeaza niste reprize de fotbal.
                      ne incingem , si ne racorim la piscina

Comment

• Eu zic sa mutati intalnirea ) in toamna.. nu de alta.. dar na macar numarul persoanelor care o sa vina la intalnire o sa fie cel putin dublu.
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

• Jucam fotbal cu masinile si cu o minge imensa
                          De fotbal ne putem ocupa si la Sibiu daca veniti de sambata!
                          Nu-i bai dragii mei, lasatii ca ne petrecem noi!
                          Si apropo.......nu vad pe lista Clujul...............MA AUDE CINE TREBUIE?
                          aham......Restul e LOGAN

Comment

• eeee.... ) dapey ii departe frate de noi argesul) sa vedem poate ajung cumva pe acolo vin pentru o zi mai iau vre-o 2 in masina si nah.. nu promit nimic mai vedem.
                            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                            Enter the Matrix

Comment

• Hai ma ca rezolvam noi (adica voi) cumva problema!
                              Sa nu care cumva sa lipsesti ca-i bai!
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• idee buna cu fotbalul ca tot sunt 3 terenuri acolo.si discoteca in aer liber,poate 2 mese de ping-pong..
                                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google