If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mario Popa, probabil ca o sa ne intanim pe la 10 (asa imi aduc aminte) si o sa se prelungeasca pana pe la 17-20, depinde cine si cum isi permite sa ramana. Oricum, la cat ai de mers, eu zic ca merita sa apari si pentru 1-2 ore. Cere si tu niste telefoane de loganisti care stiu sa-ti explice unde tre sa ajungi si ai rezolvat problema! Te asteptam!
fanelutzu, dar tu ne cunosti pe toti, asa ca o sa fie ok!
Aici nu se pune problema daca stii pe cineva sau nu.....ideea e ca "ne stim" intre noi!
Te asteptam cu drag!
Cred ca o sa vin si eu putin in trecere cu bicicleta ... ca trebuie sa ma bag la antrenament pt Balea anu asta ... si drumu de la Bemo la Mioveni e bunicel daca il faci de cateva ori ...
Bai cum e cu clubu asta ca vreau si eu sa intru dar cu cine iau legatura??? Vreau sa vin si eu la intalnirea de pe 14 iunie ! Sunt din Bucuresti cum facem plekam mai multi de aici ???? Yahoo id ( ovidiumoisa )
Mersi.Cunosc si eu si drumul pana la,si Pitestiul,dar n-am gasit in thread locatia intalnirii,sau mi-a scapat mie,oricum,daca striga sibienii dupa mine,ma lipesc de ei.
PROGRAMUL PE SCURT
10.00 - 10.30 - PRIMIREA INVITATILOR IN PARCARE Carrefour
10.30 - 11.00 - INCOLONAREA CATRE MIOVENI
11.30 - OPRIRE - PLATFORMA DACIA
12.00 - OPRIRE - CENTRU MIOVENI UNDE PRIMARIA NE-A PROMIS CATEVA SURPRIZE
IAR O PIZZERIE DIN APROPIERE VA AVEA PRERTURI SPECIALE PENTRU DORITORI
13.00 - CAPAT DE LINIE - BEMO - PISCINA,FOTBAL,MASA,POZE .....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment