Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bun... deci ce pot sa va spun pana acuma programul de sambata care va fi batut in cuie.. iar duminica ramane surpriza.

Sambata 26.09.2009
    Pana la ora 15 Intalnirea la Domeniul Regilor( va ajutam pe fiecare sa ajungeti acolo)
    Ora 15-15:30 Instalarea, Asezarea Etc.
    Ora 16-19 Painball ( 30 de lei 100 de bile echipament inclus) echipe de 5 oameni varsta minima de participare 18 ani. O sa cer organizatorilor peste 2 saptamani o lista exacta cu cine va participa, nu ii obligatoriu 5 oameni dar atatia o sa fie in echipa.
    Ora 19-22 Facem un gratar o poveste bautura.. etc
    Ora 22-24 Foc de tabara urmat de povesti.
    Ora 24 TOATA LUMEA LA CULCARE !!!!!!

La gratarul de sambata seara o sa ii rog pe fiecare sa puna cate 10 lei/persoana pentru suc, bere, carne, mici etc. Aia 10 lei vor intra in pretul pentru camera. Deci fiecare camera luata o sa fie 105 lei. Ma gandesc ca ii convine la fiecare. Pana la noi reglementari cam asta va fi.

Mentionez inca odata camerele au bai proprii(unele cu hidromasaj).

Sper ca in decursul zilei de azi sa puna si calin65 poze cu locul de paintball si cu camerele de cazare

Cele 5 camere care sunt cu 2 paturi.. sunt ca si paturile duble.. doar ca sunt 2 paturi unul langa celalat distanta dintre cele 2 fiind de 2 cm maxim. Deci avem inca 7 camere disponibile cu pat dublu

Acuma ce ar mai fi de discutat ii masa pe care o vom lua duminica unde sa fie.. Iulius Mall(acolo va fi fiecare pe cont propriu deoarece nu putem sa rezervam nimic ca ii centru comercial mare si mai multa lume vine acolo sa pape, is multe fast food-uri Mc, KFC, etc)
    Domeniul Regilor ( meniul complet 30-35 de lei) Meniul complet consta in 10 lei ciorba (taraneasca sau de burta) si 20 de lei mix gril ( Garnitura si salata inclusa) Meniul avem asigurat ca nu va depasi 35 de lei.. Vor fi portii normale.

Adevarul ii ca cu aceeasi suma 35 de lei poate nu manci la fel de bine la iulius.

RECLAMATIILE LE PRIMIM PE PARCURS NU LA URMA !!!!
    O sa fac un poll valabil o saptamana dupa care majoritatea voturilor vor decide.
    Last edited by KeanuRev; 25 August 2009, 13:15. Reason: Automerged Doublepost
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• 13.marton grigore +sotia- camera cu pat dublu
      14.kenjiro_sanga+sotia- camera cu pat dublu
      cu masa de duminica e bine si asa si asa, majoritatea sa decida.

Comment

• nu se poate veni dum la intrunire??????????????????????????
        dum de dim pan seara????????

Comment

• Mai,mi-am prins urechile in pian.Cum sa bag pozele aici? Le am intr-un folder in calc.

Comment

• Pai trimitemile mie ID : KeanuRev si o sa le pun aici sau keanurev@yahoo.com
            Enter the Matrix

Comment

• Sper ca am reusit.

Hai ca pun eu si explicatiile Poza 1 ii camera cu pat dublu (matrimonial )
              Poza 2 Baie la camera cu pat dublu
              Poza 3 Holul
              poza 4 Camera cu 2 paturi
              Poza 5 Baie la camera cu 2 paturi
              Poza 6, 7, 8 Terenul de paintball
              Attached Files
              Last edited by KeanuRev; 24 August 2009, 21:38.

Comment

• Arata betonnnn.....presimt ca o sa fie f f f fain....

Comment

• In pozele 1 si 2 este camera cu pat dublu si baia aferenta,din care sunt 8 bucati,in pozele 4 si 5 este camera cu doua paturi si baia aferenta,in poza 3 este scara interioara a cabanei si in pozele 6,7 si 8 este locul "bataliei".Am uitat sa precizez ca din camerele cu doua paturi sunt disponibile 5 bucati.

Comment

• bhey! de ce m-ai trecut pe lista de prezenta? eu inca conving muierea )
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Chiar asa ma sebi8ta de ce l-ai trecut pe lista de prezenta? acuma afla mona.. de pe forum inloc sa afle persoanal
                      Enter the Matrix

Comment

• Salutare colegi,KEANULE cred ca ai ridicat banii trimisi de mine prin banca si sper ca pe toti si acolo la cazare ai scris asa la gluma AVANS ACHITAT si nu PLATA FACUTA INTEGRALtu stii care e mersul si ti-am trimis 105 lei ca sa fiu sigur ca am camera asiguratasi o pulpa pe gratar!!!!!!!
                        Te salut si mersii pt tot!!!
                        sigpic

Comment

• nu va faceti voi griji pentru streulea, ca se apropie sezonul de insamantari de toamna si cine credeti voi ca va da la sapa ?
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• in 23 septembrie e ziua nepoatei. din 23 pana in 27 septembrie ii vin din italia toate neamurile, tatasu, bunicii, matusi...
                            o sa am nebunie acasa astea 4 zile. n-am cum sa ajung
                            buba-i ca 80% era da, azi o rezolvam
                            Last edited by KeanuRev; 30 August 2009, 22:30.
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Pfooai ma ce chitros... ce se trage pe cur.. asta care o participat la primele intalniri la toate si acuma dezamageste lumea.. incredibil
                              Enter the Matrix

Comment

• No zi mai tata!
                                Ne jucam pe orase, sau ne mestecam? La paintball!
                                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google