If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Si a mai trecut o intalnire poze nu avem pana nu pune ReBe... oricum asa in ansamblu eu zic ca o iesit foarte bine intalnirea Si toata lumea o fost multumita sper ca v-a placut la cluj si va mai asteptam Oficial a fost un numar de 48 de participanti (masini)
felicitari keanu si la toti clujenii. stiu ca intr-un fel ti-ai dorit-o
asteptam poze.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
bolo si ReBe au ajuns acasa
superba intalnire, jos palaria organizarii evenimentului, locatiilor alese si tuturor participantilor!
Felicitari LC Cluj!!!
Ne bucuram ca ati ajuns cu bine. Va multumim ca ati participat si asteptam cu nerabdare sa vedem cat de meserias scoate pozele aparatul ala.
Meritele principala le au Razvy si Calin.
va salut si eu....am ajuns cu bine acasa,mi-a placut aceasta intalnire dar ...tot ce e frumos se termina repede
felicitari pentru organizare...a fost memorabil
sa auzim de bine.
asteptam pozele!
Last edited by kklaus; 27 September 2009, 20:45.
Reason: Automerged Doublepost
Da...
Au ajuns si o parte din sibieni acasa!
Frumoasa intalnirea(cum de altfel ma asteptam sa fie)!
Super tare plimbarea din oras ( o sa dorm neintors)!
Felicitari celor care s-au ocupat de organizare!
Pozele o sa le pun de maine incolo, ca-s rupt!
tot respectul meu pt. organizatori.intalnirea a iesit extraordinar de bine.mi-a placut foarte mult.plimbarea pana la gradina botanica si prin gradina botanica m-a obosit foarte tare,sigur voi dormi ca busteanul.felicitarile de vigoare organizatorilor.respect!!!
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment