If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
rebe, la ce "xenoane" neai bagat in ochi sambata seara cum sa mai ai baterie
super intalnirea!felicitari organizatoriilor.am umblat pe jos la Cj cat nu am umblat tot anul
Sa stii sibiene.Ar trebui sa incepem un trombon virtual pe un threadfoarte amuzant paintbol`u da nu imi mai simt picioarele.am o febra de zici ca am jucat fotbal vre-o 2 ore
Last edited by Silviu_MM; 28 September 2009, 13:49.
cata oricum am stat mai mult la polus....trebuia sa plecam de acolo la 11,si am plecat la 12 jumate....timp a fost...numai ca unii dintre noi au fost ocupati cu mancarea....poate la urmatoarea vom avea ocazia sa stam mai mult la povesti...
gandeste`te ca noi seara am stat la un foc , la o bauta..si dimineatza ghiortaiau matele de foame...n`ai ce sa`i faci..putea sa vina si papa...ca mancarea tot trebuia
voi care ati venit duminica tot ati avut un dumicat de mancare in stomac.
Victorie desavarsita a stomacelor
Da vorba ta Silviu, picioarele sunt terminate!
Mai, dar stiti care e faza? Ca tocmai asta a fost farmecul !
Si , adevarul ca sambata seara am povestit si am ras .....vai Doamne!
Felicitari organizatorilor pentru tot. PE mine ma dor toate oasele de la paintball dar a meritat. Seara s-a lasat la noi cu trombon si cu o lada de bere rece. foarte frumos
Felicitari lui Keanu si Calin pt efortul depus la aceasta intalnire.....a fost ff frumos si eu unul m-am simtit bine........daca se si statea impreuna la cazare eu zic ca ar fi iesit superb, dar asta este se mai intampla........
ii multumesc lui Kelu pt tricou si ma bucur ca am mai cunoscut alti prieteni loganari.....
@Kelu: nu te uit pt ce ai zis de luna martie la Bran....abia astept
inca o data Felicitari si sper sa ne vedem cu bine si la urmatoarea intalnire.....bafta
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment