If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Veneam de la masini cu hainele in mana si m-a mancat in c*r sa trag in banneru celor de la brasov.Cand m-am intors sebi ma astepta pregatit si pleosk una in picior(si acuma e inca vanat) si una direct in camasa ,ca hainele de camuflaj erau in mana)
@sebi maine o scot de la curatat..daca nu iese iti trimit factura
Pe mine si acum ma mai dor falcile de la cum am ras de voi.
Rebe mii de multumiri esti cea mai tare-n pozne, pardon poze.
Bucurestenii m-au surprins placut, deoarece nu ma asteptam sa fie asa sociabili!(Scuze de sinceritate)
La toata lumea multumiri si felicitari de la cel mai proaspat participant cu remorca lui.
toata lumea se pare ca a fost multumita de aceasta intalnire
a fost super, iar lupta de la paintball a fost superba...inca mai persista cela doua urme de la bile, dar sper sa imi treaca cat mai repede
Mah, dar de ce toata lumea ramane surprinsa de Bucuresteni? Nah, acuma normal, ma bucur ca facem o impresie buna, dar nu inteleg de ce prima impresie este alta...
@socrela, am ratat paintball-ul, dar sigur data viitoare voi fi primul cu puscociul in mana
1q Mitru, puteai sa-ntrebi pe oricine i-a cunoscut, sunt sufletul petrecerii! Sa fi vazut unde-am stat cu cortul cum s-a schimbat atmosfera cand au aparut
PS: Data viitoare faceti voi poze... eu impusc tot ce prind!
Mah.....(bucurestenilor), pai voua mai intai vi se duce vorba de "asa si pe dincolo"!
Iar cand va cunoaste omu'......hop ca avea o impresie gresita!
Puscaturile au fost faine, pacat ca a fost asa de cald!!!!!!! Eram leoarca!
Pai da Silviu, pe tine te-o luat ca ai fost singur, dar eu cu Razvan, am golit un sfert de munitie pe banner!!!!!! Dar daca ne puneam amandoi pe Sebi..... il vopseam din cap in picioare!
Las' mah ca a fost super fain!!!
Da....a fost o intalnire super faina.....memorabila ,ca si alte intalniri.
parca intalnirile sunt din ce in ce mai faine ...incepem sa ne si cunoastem mai bine ...
Super ok totul. hai sa vedem cu Resita ce facem.Vom discuta acolo pe threadul dedicat .
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Pe mine si acum ma mai dor falcile de la cum am ras de voi.
Rebe mii de multumiri esti cea mai tare-n pozne, pardon poze.
Bucurestenii m-au surprins placut, deoarece nu ma asteptam sa fie asa sociabili!(Scuze de sinceritate)
La toata lumea multumiri si felicitari de la cel mai proaspat participant cu remorca lui.
Multumim Unchiule , ni sa dus vorba dupa forum , ca ne mai certam cateodata cu alti colegi si ca postam mai acid , dar in realitatea ne`ai vazut , suntem la fel de simpli ca oricine.
imi pare bine ca te`am cunoscut personal , ejti de nota 10 ca si ceilanti cu care am vorbit si cunoscut.
pacat ca sunt asa de rare intalnirile astea.
deci voi aveati alta parere despre noi........ma bucur ca v-am schimbat-o si ati vazut cat de sociabili si plini de viata suntem......sper ca la urmatoarea intalnire sa stam toti la un loc si atunci sa va tineti bine........oricum, la Brasov veti avea parte de o petrecere super mai ales ca vom veni mai multi din Bucuresti fiind distanta scurta pt unii......multumim de aprecieri si sa ne vedem cu bine.....bafta
Perfect de acord cataFoF!
Mai stii ce nu am inteles eu? Cum facea cata(AB-CIP), de nu se spargeau bilele tale in el. Saracu tot striga mort si mergea pana pe margine. Si au fost trase de la aprox 5m.
Ma mir ca nu si-a luat rebe nici o bila peste fund la cat de aproape statea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment