da chiar sunteti in aceasi perioada,ha
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LISTA DE PARTICIPARE PENTRU INTALNIREA REGIONALA LOGAN CLUB LA CLUJ IN 26-27 SEPTEMBRIE 2009
Logan Club Bucuresti
1. CataFOF
2. Valentin_N
Logan Club Pitesti
1. viorelu
Logan Club Cluj
1. KeanuRev - 1 masina
2. Calin65 - 1 masina
3. Mishu_wrc - 1 masina
4. aarmand - 1 masina
5. kt_222282 - 1 masina
6. addyionut - 1 masina
7. Ruud - 1 masina
8. moshutzzu - 1 masina
9. dan_sparco - 1 masina
10. neo_hori - 1 masina
11. Bogdan88 - 1 masina
12. BoB - 1 masina
13. cj58ard - 1 masina
14. BiBi - 1 masina
15. unzomby - 1 masina
16. beso - 1 masina
17. c0de - 1 masina
18. FastFurious - 1 masina
19. liculicu - 1 masina
20. Maxxis - 1 masina
21. cristi_14cri - 1 masina
22. Krys
23. Tudor_Cj
24. kristikapa
Logan Club Targu Mures
1.MS 41 NZN + prietena + fratelo
2. dj_dragos+prietena+sogoru
Logan Club Sibiu
1. ReBe
2. Bad_Wolf
3. sibianul+ sotia + ANDRADA
Logan Club Brasov
1.kelu+sotia-1 masina
2.sebi8ta+sotia-1masina
LISTA DE CAZARE PENTRU INTALNIRE REGIONALA LOGAN CLUB LA CLUJ IN 26-27 SEPTEMBRIE 2009
LOGAN CLUB BRASOV
1.kelu+sotia -camera cu pat dublu
2.sebi8ta+sotia-camera cu pat dublu
3. sibianul+ sotia + ANDRADA - camera pat dublu?? cred?Last edited by KeanuRev; 27 July 2009, 23:38.sigpic
Comment
-
[QUOTE=sebi8ta;379077]Ma scuzati de pe acum ptr. ceea ce scriu dar vreau sa zic doar atata:
LA VOI ESTE ALTA TARA ?
Voi cei din zona moldova nu va uitati un pic si voi pe acest forum la intalniri nationale ?
ce dumnezeu de fiecare data faceti intalnirile regionale mereu cand sunt in alta parte.
Alegeti si voi o alta luna o alta perioada etc.ca sa venim si noi la voi ,si voi la noi ,poate asa ne vedem si noi ne cunoastem etc.etc..
exact cum zicea si rebe nu e corect asa...punem membrii sa aleaga la care sa mearga la intalnirea x sau y ,ptr. ca sunt ori in aceiasi data ori la o distanta de o saptamana doua .
oricum voi stiti mai bine ce si cum faceti...Si va rog sa nu fie cu supare dar sunt tare nedumerit.eu de exemplu si nu numai eu tot incercam sa ajungem la o regionala la voi dar...dupa cum am scris mai sus.
Moderatorul forumului daca crede de cuviinta ca nu am postat bine aici i-mi cer scuze si atunci il rog frumos sa-l mute la sectiunea de la intalnirea moldova.Multumesc mult.
Inca odata va zic sa nu fie cu suparare ,ca nu vreau sa supar pe nimeni.[QUOTE]
asa e nici eu nu vreau sa supar pe nimeni toti imi sunteti egali pt mine dar acum e o dilema pt mine trebuie sa aleg nu?sigpic #
Comment
-
Originally posted by BC08VDS View PostNu cred ca o sa fie 90% din membrii http://www.loganclub.ro/forum/v_inta...ie-t14119.htmlLast edited by KeanuRev; 27 July 2009, 22:38.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
nu cred ca sorin (vds) a spus catre tine (adimrv) ca ai alege clujul ca sa creeze vreo polemica. poate s-a gandit ca pana in bacau, de la timisoare e f mult de condus si mai usor ti-ar fi fost sa ajungi la intalnirea din cluj. dupa mine, ar fi logic sa alegi clujul.
iar s-a ajuns la discutii cu moldoveni, ardeleni, banateni.... mai lipsesc olteniisigpic
Comment
-
Nu ai scris nimic rau fiecare va merge unde crede ca se va simti el cel mai bine sau unde nu a mai fost demult sau unde ii place. Oricum o sa fie frumos la ambele intalniri o sa fie si concurenta ) Sa vedem cati prezenti o sa fie la fiecare intalnire.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
cred ca o sa ajung si eu mai mult ca sigur.
Comment
Comment