in cel mai rau caz sa le desparta un gard sa nu fim nevoiti sa mergem prea mult pana la dormitor sambata seara dupa gratar si beutura....bafta
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La cazare am gasit
Astept Pareri.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Deci pensiunea la ionel se exclude din start la conditiile care sunt prezentate ...2margarete care cam par a fi una ...
Ar fii interesant de vazut niste poze cu interiorul de la complexul turistic puiu si daca poti sa ne prezinti ceva mai detaliat complexul adica ce si cum este in interior si ce putem face ,si bineinteles daca dupa parerea ta merita la complex.Ideal ar fii undeva mai aproape de cluj o cazare ,dar acum unde gasesti important este sa fie conditii de cazare bune cu camere curate si cu baie proprie,si sa avem ce face pe acolo unde ne cazam.
Intre timp poate mai gasesti ceva si ne prezinti oferta,imposibil sa nu gasesti ceva la cluj sau in apropriere la zona care este cu un potential asa ridicat de turism.
HAI CLUJUU..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Ideal ar fi pentru camere duble, indiferent unde este
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View PostDeci pensiunea la ionel se exclude din start la conditiile care sunt prezentate ...2margarete care cam par a fi una ...
...........................................
important este sa fie conditii de cazare bune cu camere curate si cu baie proprie,si sa avem ce face pe acolo unde ne cazam.
HAI CLUJUU..
tin sa precizez ca la sibiu am fost atat de beat incat nu am reusit fizic sa mai fac baie
inca nu stiu sigur daca ajung , dar! prezenta bucurestenilor o sa fie mare , si in numele lor , cer doar DISTRACTIE si lemne pentru focul de tabara
bafta clujule
Comment
-
Gasim locuri.. dar nu gasim sa ii cazam pe toti in acelasi loc.. mai cautam vedem poate reusim sa gasim 2 cabane aproape una de cealalta.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
mie i-mi place cum arata "la ionel", dar sa vedem, majoritatea alege.
sa vedem ce se alege poate reusim si noi sa venim de sambata.
si preyul bine inteles.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Inca ceva pentru cazare http://www.domeniulregilor.ro Cred ca va ramane asta.. sa vedem daca dispune de cate camere avem noi nevoie.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da eu votez pentru domenilu regilor e super ok si ca pret si ca si conditii de cazare.
Keanule pentru mine deja poti rezerva o camera cu pat dublu...asa cum reiese din lista de cazare.
cred ca ar trebuii deja sa faci rezevarea ca sa nu avem surprize ca nu o sa mai ai camere etc....dupa cum vad eu poti sa rezervi toate camerele disponibile,acum vezi tu ce si cum
si sa-mi trimiti pe pm cum vrei sa-ti trimit banii in ce cont sau altfel daca doresti.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Salutari tuturor,e foarte buna oferta de la cluj si asa cum v-or dorii toti acolo v-om merge.
Eu merg pe mana organizatorilor si cand veti fi siguri de locatia aleasa asteptam posibilitatile de plata si rezolvam rapid!!!
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!sigpic
Comment
-
ne bagam si noi
vyp75 + cosmina - 1 camera pat dublu
domeniul regilor arata chiar super, mai un biliard, un tenis...
mai, dar de vineri nu vrea sa mearga nimeni daca se alege o locatie misto?Last edited by vyp75; 9 August 2009, 10:51.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment