Baietii au vrut o intalnire la Cluj avand in vedere ca spre sfarsitul anului nu este nimic planificat o sa organizam noi ceva, acuma sa vedem cati doritori sunt.. si daca merita organizata intalnirea data o sa o selectam, stiu ca mai este pana atunci dar ii bine sa fie facute pregatirile din timp. Deci LoganClub Cluj Impreuna cu Sponsorii care o sa fie) Va asteapta la Cluj.
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
29Iulius Mall(Mancare fast food)24.14%7Domeniul Regilor (restaurant meniu complet 30-35 lei)75.86%22The poll is expired.
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the MatrixTags: None
-
Pai cum sa nu merite organizarea?
Participanti or sa fie destui........
-
Sibiul vine ca ii aproape.. adica.. daca stai putin sa te gandesti aproape toata transilvania ii aproape + inca cateva imprejurimi. Hai ca facem atunci o intalnire la cluj in septembrie pe la mijlocul lunii ii ok?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Cred ca cel mai bine ar fi undeva in 19 sau 26.....sa fie dupa leafa, sa eliminam motivul financiar din capul locului
Comment
-
Cred ca duminica in 20 ii cel mai bine deoarece sambata lumea mai lucra inca.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Pai stai ca asa am vrut sa zic....20 sau 27!
Dar nu mi-a iesit!
Comment
-
20 ii ok pregatim cu baietii de la cluj ceva frumos, si o sa ne ocupam de pregatiri imediat dupa ce venim de la felixLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Dada.. oricum daca.. va fi caldura in vremea aceea o sa organizam un super mega extra gratar asa costurile vor fi mici si toata lumea isi va permiteLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Aaa.. in cluj?) Cluj-Napoca undeva ) gasim noi locul in functie de cate persoane o sa se inscrieLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment