Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu zic sa tragem la sorti, sa ne amestecam ca doar asta e scopul intalnirilor....sa ne cunoastem mai bine, nu?

Comment

• sa nu uitati de mine pentru paintball...nu am mai ajuns la ultimele intalniri de duminica, dar duminica aceasta nu o sa lispesc...sunt proaspat intors din concediu
      numai bnie tuturor

Comment

• Vedem o sa votam ) daca sa jucam amestecati sau adunati ar fi o idee si aia sa jucam amestecati.
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

• si eu ma bag la bile cu vopsea ,ca sa ne manjim un pic.....
          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Daca pot si ma primiti 90% si eu vin. (1q Mitru + Goanga(nevastuica) + 1 masina)

Comment

• Sebi,vrei sa fim tovarasi sau "dusmani"?Nu de alta,dar sa stiu cum sa te manjesc cu vopsea.

Comment

• Hai ca ne-am facut si noi curaj si mai adaugam o rubrica in lista aia.
                LC ORADEA:
                1.Silviu_MM+prietena(1 masina)
                Keanu zi-mi daca mai sunt ceva locuri de cazare libere.Mersi
                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Mai sunt 4 camere disponibile deocamdata deci mai sunt. daca nu o sa mai fie mai cautam si in alta parte.

Originally posted by 1q Mitru View Post
                  Daca pot si ma primiti 90% si eu vin. (1q Mitru + Goanga(nevastuica) + 1 masina)

De unde esti?)
                  Last edited by KeanuRev; 28 August 2009, 20:46. Reason: Automerged Doublepost
                  Enter the Matrix

Comment

• trece-ma si pe mine atunci cu o camera dubla si iti trimit luni avansul.mersi

Comment

• camera dubla nu mai este cu 2 paturi dar paturile sunt lipite unul de celalt ca si cum ar fi dublu.
                      Enter the Matrix

Comment

• Clujean get-beget si viitor membru Logan Club Cluj, daca aprobi cererea aia. Nu am nevoie de cazare.

Comment

• dinaia asa buna-i

Comment

• Poate punem si un sticker pana vin musafirii.

Comment

• Caline ,dusmani nu putem fii ,ca doar avem MCV-uri ,dar daca se joaca pe cluburi atunci om vedea.....poate nu ne nimerim mortal ci doar asa un pic de fantezie,ca dupa aceea ajungm la MCv-uri ...
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• mai oameni buni mai sunt locuri de cazare? ca am primit si eu un cadou ca de ziua mea asa, si vreau sa vin si eu la cluj

Pana una alta eu ma trec pe lista si vedem
                                Last edited by KeanuRev; 30 August 2009, 22:30. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic
                                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google