Deci domnu stresu s-a gandit sa ne onoreze cu prezenta,bravo colegu si se pare ca ai primit un cadou destul de mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
m-am trecut si eu pe lista ca poate uita razvan de mine si raman pe dinafaraLast edited by KeanuRev; 1 September 2009, 14:20.
Comment
-
Originally posted by kelu View PostDeci domnu stresu s-a gandit sa ne onoreze cu prezenta,bravo colegu si se pare ca ai primit un cadou destul de mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Sa dea Dumnezeu sa se depaseasaca Sibiul!
Asta e numai si numai in favoarea noastra a clubului!
Cu cat mai multi, cu atat mai bine!
.........RESTUL E LOGAN!!!!!!
Comment
-
Cu pat dublu nu mai sunt.. mai sunt camere care au 2 paturi lipite sunt poze pe forum ca distanta ii foarte mica de 1 cm intre ele.. deci ii super ok.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
acum incepe alta lista: cea cu stergeri!
KeanuRev este vreo camera libera langa ovidiu si marton?daca este va fii a mea!vin si eu de sambata,chiar daca ajung mai pe searaLast edited by alex_comisaru; 1 September 2009, 09:50.
Comment
-
Acuma... nu stiu daca este langa.. om vedea la momentul de fata.. dar na o sa fiti in aceeasi cabanaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment