si la sibiu erau inscrisi vreo 90 parca si au fost vreo 60 si ceva...deci aici o sa fim 40,ca nu stiu sa se tina de cuvant...
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cel mai frumos ar fi sa fim cat mai multi si cat mai multe masini,mi-a placut foarte mult la sibiu dar sunt sigur ca si la cluj va fi foarte fain.sper doar ca de data asta putem vorbi mai multe intre noi ca eu unul nu prea am avut cu cine vorbi ca repede am pleat de parcareMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Oricum, la o intalnire de genul asta, e important sa ne vedem si macar sa ne salutam daca nu avem ragaz sa povestim vrute si nevrute!
Razvane!!!!! Ce mai zici domnule? Ne lasi asa..in suspans?
Comment
-
ah da avem cazare) am uitat sa va zic;)) vroiam sa va tin in suspans putin www.reor.ro pretul ii acelasi 105 lei/camera ii la vreo 1-2km de Domeniu regilor si la vreo 1 km de paintball.
Trebuie avans cat de repede.. sunt doar 5 camere.. regula aceeasi primul venit primul servit
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
keanu, vreau eu o camera dubla.. am sa-ti trimit si avansul dar sunt prins un pic cu banii! daca ma poti ajuta?sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
sper ca cel tarziu pana la sf. saptamanii viitoare sa primesc de la toti avansul..Last edited by KeanuRev; 4 September 2009, 12:24.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Haideti mai sa blocat lista? mai sunt locuri de parcare o gramada ) vreo 10 )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da pai te asteptam haide-ti ca se apropie 27 sept marea adunare generala de la cluj )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment