Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @VYP75-Salina Turda este inchisa pentru renovare,dupa umilele mele cunostinte,asa ca imi pare rau.
    @REBE-Tu doar fa-mi un semn discret cand nu mai poti de foame si o rezolvam noi cumva.

Comment

• Ice vezi putin daca are dreptate Calin65, daca se poate vizita eu trec sambata in drum spre cluj mai de dimineata si o vizitez, poate ne hotaram si venim toata gasca de la sibiu, inca nu am povestit da sa stim prima data daca e deschisa.
      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Agitatie mare
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• care se mai baga la cort.....noi din bcuresti suntem cativa care o s stam..poate facem o paranghelie in seara aia.

Comment

• @CataFOF e vorba despre vineri seara la cort sau sambata?
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• nu..de sambata seara...doar nu fac concediu acolo
              sambata dim. plecam din buc..ne invartim pe acolo..seara la cort , foc si alte nebunii , si duminica programul postat.

Comment

• credeam ca vreti sa mergeti de vineri seara cu cortul.....eu asa as fi vrut, sa fac un week prelungit
                sigpic
                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Poate mergem noi de vineri, cine stie Am mai auzit si alte persoane ca nu s-ar da inapoi... acu sa vedem cine si cum se aduna, pt ca chiar daca ar fi sa ajungem de vineri, am ajunge tarziu...
                  Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• daca mai vrea cineva sa mearga de vineri sunt si eu interesat, in principiu cu cazarea e problema in seara aia, in rest chef si voie buna sa avem
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Poate ma bag si eu de vineri cu cortul, sa vorbesc cu veverita si va anunt.

Comment

• mai si eu as veni de vineri, da de cort nu cred ca mai tine atunci la ce frig e seara?
                        sotia are liber de joi asa ca problema nu ar fi da ce facem acolo toata ziua?
                        avem ce vedea undeva prin apropiere?
                        cluju, ziceti niste locuri de vizitat prin preajma si poate va treziti cu noi mai repede.
                        astept obiective de vizitat in zona.........
                        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• din pacate nu mai pot venii. imi cer scuze publice fata de keanu, daca l-am incurcat, sper doar sa ma inteleaga, multumesc frumos si distractie placuta voua!
                          sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                          Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• si noua cand aveai de gand sa ne spui @Bezme ?? ca sunt unii care asteptau sa doarma cu tine in camera ......bafta
                            Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• @ vyp75 sa vad daca am inteles.
                              -esti liber de joi
                              -vrei sa vii de joi
                              -nu vrei sa dormi in cort
                              -vrei sa faci vizite
                              =>=>
                              Apoi dupa cum bag io de seama, tu vrei sa te invitam sa dormi la noi la careva din cluj.
                              No stai linistit ca am glumit.
                              Recomand Valea Ariesului,pestera Scarisoara,Valea Somesului Cald ,Baraj Tarnita pana la Coada lacului si mai departe Poiana lui Horea, Valea Somesului Mic, Cascada Valul Miresei, Baraj Belis Fantanele. Local:Muzeul istoric al Transilvaniei, Muzeul etnografic Transilvanean aflat langa padurea Baciu vestita pentru aparitii de OZN-uri (poate ai noroc), doua catedrale superbe, Expo-transilvania si multe altele.
                              Centrul orasului este mai mare dar nu asa de frumos ca centrul Sibiului.
                              Last edited by 1q Mitru; 14 September 2009, 19:35.

Comment

• mda.. am vorbit cu ai mei si e posibil sa nu poata sa ma sustina financiar pentru aceasta deplasare.. keanu scuze dar nu pot sa-ti mai trimit avans.. daca e sa vin, o sa fiu sambata la 05.00 la locul de intalnire, eventual cu anunt de vineri seara.. daca nu.. drum bun.. si ne mai vedem..

p.s: cu cazarea, daca vin sper sa mai pot da banii acolo, daca nu probabil o sa dorm in masina..
                                REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google