hai ca mai este putin si ne vom intalni......sunt sigur ca va iesi ceva frumos, dar sambata seara o sa fie fiestul......cu fratar bere si foc de tabara....si poate bagam si un Margineanu la focul ala.....bafta
Intalnire Regionala LoganClub La Cluj In 26 - 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Avand in vedere ca nu toata ziua veniti la cluj.. V-am pregatit o oferta de pret la materiale promotionale loganclub !
Stickere LoganClub - 4 Lei SETUL COMPLET Cu o comanda de minim 1 saptamana inainte ca sa le pot personaliza, daca nu oricum se vor gasi cele nepersonalizate.
Suporti de numere LoganClub 12 Lei SETUL COMPLET
Filtre de Polen (habitaclu) cu Carbon Pret 45 Lei ! (cu comanda anticipata de cel putin 3 zile)
Odorizante CWS... Pretul din pacate ramane acelasi.
Resoftari, Activari Functii. (facute de Kristikapa) La preturi Mult Mult mai mici ! fata de cele de pe forum !
Mentionez ca oferta are caracter Local si este valabila doar pentru cei care vin la intalnirea regionala de la cluj !Last edited by KeanuRev; 15 September 2009, 11:03.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Stresule eu te sfatuiesc sa iti cauti si saci de dormit fratioare pt ca sigur o sa fie o nopate racoroasa si poate nu o sa simti seara,dar dimineata o sa fii cub de gheata dupa ce iti iese beutura din sangeasa ca organizeaza-te bine
VA SALUT COLEGI SI AMR 10 ZILE!!!sigpic
Comment
-
80% vin si eu, sa reprezinte cineva si LoganClub Resita!
Intrebare.....mai e vreo camera libera? 2persoane!
Comment
-
m-ar interesa pe mine resoftarea foarte tare,dar vedem la cluj.sa ne auzim si sa ne vedem cu bine colegii.respect si drumuri bune!!!Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
apoi ma tata.. pentru 2... nu se poate macar 5-6.... cerei la sibianul ca el trebuie sa aiba.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Astazi trimit si eu banii la razvan pentru cazare!
Deci mai adaugati pe lista, 89.MIR + una bucata fomeie;)
Sa ne vedem sanatosi
Comment
-
Hehe...in perioada asta ajung si eu la Maratonul de MTB Maros. E bine ca am cu cine sa plec din Bucuresti si sa nu vin singur pe drum. Bag de seama ca pe 26-27 septembrie o sa fie aglomerat prin Cluj.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by CataFOF View PostDoc , daca pleci de sambata , poate vi cu noi , plecam oricum de dimineata.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Va asteptam pe toti cu bratele deschise.. Abia astept sa vedem cine castiga la paintballLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment